Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Taşınma Sonrası Çekim Sorunu Ve Fatura İtirazı

23 Aralık 2024 10:46

tasinma-sonrasi-cekim-sorunu-ve-fatura-itirazi-1.docx

25 Aralık 2024 13:29

Selam, ben kamu kuruluşunda çalışmaktayım. 05.12.2024 tarihinde binamız başka bir semtte taşındı. Yeni taşınan yerde telefonum çekmedi, çok zayıf çekti. Ben de 06.12.2024 tarihinde Turkcell'e müracaat ettim. 09.12.2024 tarihinde Turkcell hattım açıldı fakat Turkcell hattımda çok az çekti. Kesik kesik iletişim sağladığı için 19.12.2024 tarihinde başka bir operatöre geçmek zorunda kaldım fakat 281.83 TL fatura çıktı adıma. Tüketicinin satın alma tarihinden itibaren on dört (14) gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin siparişten cayma hakkı vardır. İbaresi gereği adıma çıkan faturanın tekrardan değerlendirilerek tarafıma bilgi verilmesini istiyorum. Problemin çözülmemesi durumunda yasal haklarımı tüketici hakem heyetinde arayacağım. Saygılar sunarım. Bu şikayetimle baş vurmuştum ben diğer operatöre geçmeden Turkcell bayine sorup geçtim cayma bedeli çıkmaz demişlerdi 14 gün olmadan geçtiğim için yinede neden cayma bedeli çıkıyor lütfen mağduriyetimin giderilmesini istiyorum

23 Aralık 2024 10:47 (Şikayetten 1 dakika sonra)

23 Aralık 2024 16:04
25 Aralık 2024 14:55

27 Aralık 2024 10:24

Sayın Yetkili tkhk madde 48/4 ve Yönetmelik madde 9 uyarınca tüketici, on dört gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahiptir. Zira cayma hakkı niteliği itibariyle yenilik doğuran bir haktır ve hak düşürücü süreye tabidir. Benim faturamı bu kapsamda değerlendiriniz lütfen neden bu kapsamda değerlendirme yapmıyorsunuz lütfen cevap yazar mısınız

Anıl sonuçtan hiç memnun değil

14 Ocak 2025 13:11

24 Şubat 2024 10:32
Turkcell Kanunsuz Cayma Bedeli Yansıttı

Cengizhan
19 Aralık 2024 23:46
Bahri sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2024 10:50

Turkcell Kategorileri