Tevhid sonuçtan hiç memnun değil

Bağlantı Sorunu Ve Haksız Fatura

07 Aralık 2024 12:27

Ben İstanbul Pendik Yenişehir Mahallesi Millet Caddesi Bayburt Kent Sitesi A1 blokta oturuyorum. Müşteri hizmetlerini arayıp yeni abone olmak istediğimde, dairenin ve binanın altyapısının uygun olduğu, derhal bağlantıların yapılacağı söylendi. Fakat gelen ekipler bağlantıyı yapamadıklarından, hatlarda sorun olduğunu, sorunu gidermemiz gerektiğini ve bu sorun giderildikten sonra bağlantıların yapılacağını söylediler. Binadan daireye çıkan internet kablolarında sorun olduğunu söylediler. Fakat bu sorun yukarıdan aşağı yeni bir hat takılmış olmasına rağmen, gelen ekipler bağlantıyı gerçekleştiremedi. Tabii bu süreç biraz uzun sürdü. Bu bağlantı gerçekleşmemiş olmasına rağmen bana bir tane fatura çıktı. Bağlantımın gerçekleşmeden fatura çıkarılmasını doğru olmadığını söylememe rağmen, tekrar bu faturayı ödemem gerektiği söylendi. Şu anda hattımı iptal ediyorum çünkü binadan yukarıdan 8 kattan aşağıya yeni bir hat çekebilme imkanımız yok. Binada yıkım, kırma, delme işlemleri gerektiğinden dolayı bunu da yapamıyoruz. İnternetimi hiç kullanmadığım halde bir fatura ve 1.600 TL cayma bedeli ödemem gerektiği söylendi. Bu tamamen zulümdür. Kullanmadığım internetin ücretini ödüyorum, bağlantım gerçekleştirilememiş olmasına rağmen cayma bedeli ödüyorum. Hiçbir gün kullanamadım. 1 ay boyunca neredeyse çocukların eğitimlerinden mahrum kaldılar. Ciddi bir mağduriyet yaşadım. Gerekirse mahkemeye başvuracağım.

Faruk sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 14:55

29 Ağustos 2024 23:36
Türk Telekom Mağduriyet Baz Sorunu

19 Nisan 09:14

21 Ekim 2024 20:18
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

16 Nisan 2024 19:25
Türk Telekom Kategorileri