Neslişah sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol GO Ümraniye Atakent Şubesi

Neslişah
29 Ağustos 2024 17:24

Bugün Cafe Nero'dan verdiğimiz siparişi getiren kargo Trendyol Kuryesinin korkunç tavrına maruz kaldım. Bu olayın kaydı iş yerinde olduğumuz için var. Kapıyı tekmeleyerek açtı ve ben de kapıyı tekmeleyerek mi açıyorsunuz dedim ellerim dolu diyerek sesini yükseltti. Ben kapıyı açıyorum dediğim de ise benimle tartışma, konuşma gibi bir tavırla bağıra bağıra gitti. Ben kendimi güvensiz hissedip kapıyı kapattım. Kadına şiddet değil de ne bu? Ben böyle bir terbiyesizlik yaşamadım, ömrümde kimse tarafından buna maruz kalmadım. Kişi tarafından bana yapılan bu durumu kanıtlayacak görüntülerimde mevcuttur. Sosyal medya ve diğer mecralarda bunu paylaşabilirim. Korkum daha ileri gidebilmesi oldu bu olay esnasında. Trendyol GO'dan bu durumla ilgili gerekli açıklamayı almayı bekliyorum. Şahsın bana yaptığının ne gibi bir açıklaması yapılabilir? İş veren olarak nasıl bir eleman seçimi yapıyorsunuz bunun cevabını bekliyorum. Ürünlerin dökülmüş, Poşetlerin parçalanmış olmasından bahsetmiyorum bile. Bunlarında fotoğrafları mevcut. Hukuki haklarımıda memnuniyetle kullanmayı düşünüyorum şahsıma yapılmış olan bu muamele için.

Fatih

Vah vah vah Allah başka dert vermesin

Trendyol Kurye Sorunu: Kapıda Korku Dolu Anlar

Nagehan
01 Mart 19:20
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Kargo Teslimatında Saygısız Ve İlgisiz Davranışlar

29 Nisan 16:13