Sueda sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2024 01:07

Trendyol'da bir ürünün son kullanma tarihini merak ettim ve daha önce sorulup sorulmadığını kontrol etmek istedim. Birçok kişi son kullanma tarihini sormuş ama satıcının cevabı hep aynı: "Sorunuza mesai gün ve saatleri içerisinde olmadığımız için cevap veremiyoruz." Bu da benim dikkatimi çekti. Saat 17:06 da sorulmuş aynı soruya bile bu cevabı vermişler. Bende bundan rahatsızlık duydum ve Mesa Ticaret adlı satıcıya kendim sormak istedim. Verdikleri cevap karşısında şaşırdım çünkü ilgisiz ve oldukça kaba yanıtlardı. Trendyol gibi büyük ve güvenilir bir alışveriş sitesinin güvenini de sarsıyorlar. Ekran fotoğraflarını aşağıda paylaşacağım. Müşteri ile nasıl iletişim kurmaları gerektiğini kesinlikle bilmiyorlar. Trendol canlı desteğe bağlanarak satıcıyı şikayet ettim fakat burada da paylaşmak istedim çünkü insanlar bu ilgisiz satıcıyı görsünler ve ona göre alışveriş yapsınlar istedim.

(Trendyol canlı destek oldukça ilgiyle şikayet talebimi oluşturdu. Trendyol'dan hiçbir şikayetim yoktur fakat şikayet etmek istediğim Mesa Ticaret satıcının bilgilerine ulaşamadığımdan dolayı başlığı Trendyol adına açmak zorunda kaldım.)

Sueda
Sueda
04 Kasım 2024 01:52
mesa-ticaret-saticisinin-ilgisiz-ve-kaba-yaklasimi-guven-sarsiyor-2.jpg
mesa-ticaret-saticisinin-ilgisiz-ve-kaba-yaklasimi-guven-sarsiyor-1.jpg

Mesa Ticaret satıcısının Trendyol soru cevap kısmı

Bilgenur sonuçtan hiç memnun değil

Bilgenur
14 Mayıs 2024 21:33
Trendyol Yorumları Engelleyerek Halk Sağlığını Tehdit Ediyor!
Trendyol Yorumları Engelleyerek Halk Sağlığını Tehdit Ediyor!
Julide sonuçtan çok memnun

Julide
18 Ocak 2024 12:08
"Çözüm için teşekkür ederim"
Fernaz sonuçtan hiç memnun değil

Fernaz
02 Mart 2024 16:18