Afium Tommy Hilfiger Mağazası Personel Davranışı

06 Nisan 2024 22:12

Ben, Merve D******, 01.04.2024 tarihinde Afium Outlet Tommy Hilfiger mağazasında ödeme yapmaya geçtim. Üç adet ürün aldım ve paketleme yapılmasını rica ettim. Çalışan, paketlemenin yasak olduğunu söyledi. Mağazada sadece annemle ben vardık. 'Geçen hafta aldığımda paketleme yapıldı' dedim, ancak 'Yanlış yapmışlar, yasak' diyerek karşılık verdi. Yüzüme asla bakmıyordu, aldığım ürünleri ters bir şekilde ve özensizce poşete koyup verdi. 'Tavrınız hiç hoş değil, müdür ile görüşmek istiyorum' dediğimde, 'Müdür bir saat sonra gelecek, bu numarayı arayın' diyerek kart verdi. Telefonda konuşuyordu ve gitmem için işaret yaptı. Ben de onun yanında numarayı aradım, yine aynı kişinin telefonu çaldı. 'Neden bana buranın numarasını veriyorsunuz?' dediğimde 'Başka yok' dedi. Yüzüme bakmadan çekip gitti. Bu denli kaliteli bir markaya bu çalışanın tavrını asla yakıştıramadım. Her hafta alışveriş yapmaya gittiğim yerde rezil oldum. Kameraların incelenmesini ve gereğinin yapılmasını yetkililerden rica ediyorum. Fişimin barkod numarası 01340010104400730017.

08 Ağustos 2023 23:52

12 Mart 2024 14:26