Tod TV Üzerinden Pakete Dahil Olduğu Halde İzleyemediğim İçerik.

Tod TV Üzerinden Pakete Dahil Olduğu Halde İzleyemediğim İçerik.
29 Ağustos 2024 00:17

Merhaba,

28 Ağustos 2024 tarihinde, saat 22:00'de Google'da "white lotus Türkçe izle" anahtar kelimesi ile arama yaptım ve karşıma tod TV diye daha önce ismini duymadığım bir platform çıktı. Digiturk iş birliği olduğu için güvenip kaydoldum. Sitenizde White Lotus dizisinin görselleri ve sayfası vardı, dizinin bölümleri falan gözüküyordu. "Paketleri incele" butonuna tıklayarak üye oldum, fakat üyeliğime giriş yaptıktan sonra büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. White Lotus dizisi ortada yok! Yabancı diziler kısmında da yok, arama yapınca da bulamıyorum.

Destek almaya çalıştım ama nafile, hiçbir şekilde destek vermiyorsunuz. Resmen 69 Türk Lirası boşa gitti! Bu durumu kesinlikle kabul etmiyorum. Siteniz ve verdiğiniz hizmet gerçekten kötü. Ücretini ödediğim hizmeti alamadım ve sizinle iletişime geçemiyorum. Bu parayı geri almazsam bu işi burada bırakmayacağım. Siteniz çok kötü ve aldığım hizmet tam bir fiyasko. Destek ekiplerinizle de bir türlü irtibata geçemiyorum. Paramın iadesini istiyorum, aksi halde bu işin peşini bırakmayacağım!

Talha
Talha

Aynı sorunu bende yaşadım. Çözüm bulabildiniz mi?

Feyyaz sonuçtan hiç memnun değil

Feyyaz
09 Ağustos 2024 20:57
Yusuf sonuçtan memnun

Yusuf
31 Mayıs 2024 15:34
"Bilgi verildiği için teşekkürler."
İbrahim sonuçtan çok memnun

İbrahim