Tarık sonuçtan çok memnun

Tecno Camon 19 Pro Android 14 Güncelleme Sorunu!

15 Eylül 2024 22:16
Tarık'ın Teşekkür Mesajı
“Hızlı dönüş için teşekkürler. Tecno'dan Camon 19 serisi için Android 14 güncellemesi vermesini bekliyoruz. Böylelikle telefonlar uzun süre güncel ve güvenli bir şekilde kullanılmaya devam edecektir. Kolaylıklar ve iyi çalışmalar diliyorum.”

Merhabalar,

Telefonum tecno camon19 Pro Android 13 te kaldı. Android 15 çıkmasına rağmen neden Android 14 güncellemesi gelmedi? Camon 19 serisi güncelleme alacaklar listesindedir. Bu konu ile ilgili acil desteğinizi bekliyorum.

Teşekkür ederim.

İyi çalışmalar

16 Eylül 2024 09:11 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

16 Eylül 2024 10:28
Tarık
16 Eylül 2024 10:40

19 Eylül 2024 13:14

Değerli Kullanıcımız, Görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız ve markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye https://turkiye.tecno.com/home/

06 Ekim 2024 22:28
Ferdi sonuçtan memnun

01 Ağustos 2024 15:38
"Bilgilendirme gayet yeterliydi teşekkürler"
Nail sonuçtan çok memnun

19 Ekim 2023 20:39
"Arayıp bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim"
Tecno Camon 19 Pro
Özgül sonuçtan çok memnun

08 Mayıs 2024 19:59
"Telefonumdan zaten çok memnundum. Müşteri temsilcimin de çok kısa bir sürede iletişime geçmesi ve ilgili olmasına daha da çok memnun kaldım. Teşekkürler Camon ailesi"
Tecno Mobile Android 14 Güncellemesi
Görkem sonuçtan hiç memnun değil

Android 15 Güncellemesi Gecikmesi Ve Bilgilendirme Eksikliği

30 Ağustos 13:08