Nesrin sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Satış Taktikleri Ve Beklenmedik Faturalar

01 Kasım 2024 08:52

Merhabalar, ortalama 1,5-2 ay önce Digiturk firması tarafından arandım. Superonline internetimin taahhüdümün biteceğini ve yeniden paket için aradıklarını söylediler. Ben de dinledim ve 429 TL civarı bir fiyat ile paket sundular. Sadece internet paketimi kullanmamın yeterli olduğunu, evdeki TV paketini dahi kullanmadığımı söyledim. Tek interneti de alsanız aynı fiyat dediler. Ben de o durumda kabul ettim ve daha fazla ödemeyeceğim değil mi dedim. Hayır efendim, sürpriz bir fatura ile karşılaşmayacaksınız dediler. Ancak ortalama 606₺ fatura ödedim. Akabinde Superonline tarafından arandım ve tarifem için aradıklarını söylediler. Durumu anlattım. Dediler ki, bizim asla Digiturk ile herhangi bir bağlantımız yok ve bu bir insanları aldatma, satış taktikleridir. Satışı yaparken ayrılma hakkımı, 1500₺ cayma bedeline kadar bizden dediler. Superonline o kadar olumsuz mesaj var ve aynı durumu yaşayan insanlar var. Firmasının bu şekilde bir firma ile geçmesine nasıl izin verir ve nasıl bu duruma karşı hala önlem alınmıyor. Ben 4-5 yıldır Superonline müşterisiyim ve böyle ilgisizlik umursamazlıklar çok üzdü...

07 Kasım 2024 15:30

Merhabalar Turkcell Superonline ve Digiturk tarafından yaşadığım mağduriyetimi şikayet olarak belirtmiştim, ben taahhüdüm bitti yenileniyor diye Digiturk tarafından Superonline adında aranıyorum ve tarifem yenileniyor ve sonra Digiturk tarafından resmen dolandırılıyorum ve Superonline arayıp sadece bizimle alakası yok bayilerimiz bunu yapıyor diye bana dönüş sağlıyor, ve aksi takdirde kimse sorun çözmüyor ve şimdi de bu yaşananlara nazaran 1477₺'lik bir Superonline tarafından fatura bedelim çıkıyor ve arıyorum diyorum ki ben sizin tarafınızdan bu duruma düştüm ve tarifem yenilendi diyorum, taahhüdüm bitmiş diye 4 kati para talep ediliyor, herkes bir yandan dolandırma yolunu sömürme yolunu tutturmuş gidiyor, ben 4 yıldır sizinle çalışıyorum ve bir gün faturamı ödememi aksatmadım siz şimdi bu kadar durumun içinde 1477₺'lik bir ödeme tarafıma çıkarıyorsunuz. Aylık fatura tutarımı size neden ödeyeyim bu durum çözülmeyecek ise iptalini gerçekleştireceğim ve gerçekten hiç yakışmadı,

01 Kasım 2024 08:52 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

01 Kasım 2024 12:41

Merhaba Nesrin Hanım, Talebiniz ile ilgili sizi 01.11.2024- 12.40' de aradık ancak ulaşamadık. Bu numaradan sizi tekrar arayacağız. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

03 Kasım 2024 12:58

Burak sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2024 16:52
Nazmiye sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2025 02:02
Yanıltıcı Kampanya Ve Beklenmedik Ek Ücretler
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2023 15:39
Turkcell Tarife Ücretlendirilmesi Ve Etik Olmayan Davranış
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2023 12:18

05 Nisan 2024 21:35