Burak sonuçtan hiç memnun değil

1 Aydır İnternet Yok, Sorunlar Çözülmüyor!

28 Kasım 2024 16:51

Turkcell Superonline 5134**14 hizmet numaralı internetimiz 1 aydır yok.
Binadaki kablo yenilemelerinden kaynaklı internet kullanamıyoruz.

Sorunun çözülmesi için bıraktığımız arıza kaydında abonelik yerim Çekmeköy göründüğü söylendi. Aksine fatura adresim ve ikamet adresim değişme mistir.

Kendileri bizim talebimiz olmadan adres değişikliği yaptı. Bilmem kaç günü sonrası geleceğiz dendi gelinmedi. Arıza ve şikayet kayıtlarımız olmasına rağmen kimse aramadı kimse gelmedi sorunum çözülmedi.

Ve bu süreçte daha ne yapacağım bilmiyorum.
Utanmadan taahhüt yenileme için arıyorlar bir de

1 aylık kullanmadığım internetin faturası ne olacak önce onu ve mağduriyetimi giderin.

Çağrı merkezi hiçbir bilgi vermiyor telesekreter formatında ilerliyoruz.

Tüketici Hakem Heyeti'ne de ayrıca başvuru yapılmıştır...

28 Kasım 2024 16:52 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

29 Kasım 2024 08:54

Merhaba Burak Bey, Müşteri hizmetlerimize ilettiğiniz talebinizi titizlikle takip ediyoruz. Sonuçlandığında ekiplerimiz tarafından bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

29 Kasım 2024 21:33

Sonuç?

30 Kasım 2024 21:50

Şikayet kaydım ve arıza kaydım online uygulama da bile kapatılmış olarak görüyorum. 29 kasim servis 11 de geleceğini bildirdi fakat gelen arayan olmadı müşteri hizmetleri ve gelecek bölge arandı fakat hiçbir bilgi alamadım. Ve müşteri hizmetleri her aramada farklı bir bilgi vermeye çalışıyor. Ben nakil talep etmedim. Siz kendiniz bu saçmalıklar surecine soktunuz. Adresimde abonelikte aynı yerde duruyor. Tek bir fark var 1 aydır internet yok. Özür olarak verdiğiniz 4 GB interneti buyurun sizler kullanın benim hediyem olsun size...

20 Aralık 2024 17:50

Fatura itiraz surecimiz devam etmektedir. 1 aylık kullanım yapılmamış olup bu sure zarfı için taleplerimize cevaplarınızı bekliyoruz.

Söz Verilen İnternet Kurulumu Ve Ücretsiz Dönem Sağlanmadı, Haksız Fatura Kesildi

29 Eylül 15:26
soz-verilen-internet-kurulumu-ve-ucretsiz-donem-saglanmadi-haksiz-fatura-kesildi-2.jpg
soz-verilen-internet-kurulumu-ve-ucretsiz-donem-saglanmadi-haksiz-fatura-kesildi-1.jpg

04 Kasım 2023 12:58

25 Ekim 2023 15:37