Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Şok Market Alışverişinde Hasarlı Ürün Sorunu

29 Kasım 2024 17:29

22.10.2024 tarihinde Şok Market internet üzerinden yaptığım beyaz eşya alışverişinde Altus çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi sipariş ettim. Ürün iki hafta sonra geldi. Ürün geldikten sonra Altus yetkili servisini çağırdım, çamaşır makinesini kurdular; ancak bulaşık makinesi sepeti kırık, yan tarafı çökük ve üstü ezik bir şekilde çıktı. Servis çalışanları resimlerini çekip iade talep etti. Gerekli her yeri aradık ve bilgilendirdik. Bir ay oldu, ne ürünü almaya geldiler ne de paramı iade ettiler. Gereken her yere şikayette bulunacağım. Benim paramı bir aydır kullanıyorsunuz ama ben sizin ürününüzü kullanamıyorum. Şok'tan yapacağım ilk ve son alışveriş olacak. Karşımda bir muhatap yok. 'Kod gelecek', 'cevap gelecek' diyorlar ama hiçbir şey yapmıyorlar. Her yere şikayetimi bildireceğim.

29 Kasım 2024 17:20

22.10.2024 tarihinde Şok market internet üzerinden yaptığım beyaz eşya alışverişinde Altus çamaşır makinesi ve bulaşık Makinesi sipariş ettim ürün iki hafta sonra geldi ürün geldikten sonra Altus yetkili servis çağırdım çamaşır makinesi kurdular bulaşık Makinesi sepeti kırık yan tarafı çökük üstü ezik bir şekilde çıktı servisçiler resimlerini çekip iade talep etti hasarlı ürün diye üzerinden bir ay geçti halen ne ürünü almaya geldiler ne de paramı iade ettiler gereken her yere şikayette bulunacağım Şok market ten yapacağım ilk ve son alışveriş olacak onlar benim paramı bir aydır kullanıyorlar ama ben onların ürününü kullanamıyorum hiçbir ilgi özür telafi etmek yok gereken her yere şikayette bulunacağım

29 Kasım 2024 17:14

22.10.2024 tarihinde Şok market internet üzerinden yaptığım beyaz eşya alışverişinde Altus çamaşır makinesi ve bulaşık Makinesi sipariş ettim ürün iki hafta sonra geldi ürün geldikten sonra Altus yetkili servis çağırdım çamaşır makinesi kurdular bulaşık Makinesi sepeti kırık yan tarafı çökük üstü ezik bir şekilde çıktı servisçiler resimlerini çekip iade talep etti hasarlı ürün diye bir ay oldu ne ürünü almaya geldiler ne de paramı iade ettiler gereken her yeri aradık bilgilendirdik ama halen ses yok bir aydır benim paramı kullanıyorlar ama ben onların ürününü kullanamıyorum gereken her yere şikayette bulunacağım Şok market ten yapacağım ilk ve son alışveriş olacak gereken her yere şikayetimi bildireceğim

29 Kasım 2024 17:35 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için sipariş numaranızı bizimle paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

29 Kasım 2024 20:40

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

29 Kasım 2024 20:45

Nedense hep aynı cevap en kısa zamanda ilgili birimlerden de cevap bekliyorum cevap gelmezse Tüketici Hakları derneğine CİMER'e gereken her yere şikayette bulunacağım

07 Aralık 2024 09:19

Evet halen cevabınızı bekliyorum en kısa zamanda ilgileneceğiz dediniz yine yok bulaşık Makinesi iki aydır evde alınmayı bekliyor paramıda iade etmediniz sizin gibi market alışverişi yapılmaz inşallah en kısa zamanda batarsınız

16 Eylül 2024 13:39

28 Şubat 2024 10:13

18 Nisan 2024 16:33
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Şok Marketler Çamaşır Makinesi Teslimatında Ve Kurulumunda Yaşanan Büyük Sorunlar

02 Eylül 2024 21:01
Sevgi sonucu yetersiz buldu