Kerem sonuçtan çok memnun

Kurtlanmış Köpek Maması Ve İlgisiz Satıcı

Kurtlanmış Köpek Maması Ve İlgisiz Satıcı
27 Kasım 2024 11:43
Kerem'in Teşekkür Mesajı
“Ürünü satan Aksu Veterinerlik resmen Pro Plan firmasına ürünü değiştirmesin diye kullanıcı hatalı kullanmıştır falan demiş. Biz Pro plan ile iletişim kurunca konuyu çözdüler. Yeni ürün yolladılar. Ürünlerinin arkasında durdukları için teşekkür ediyorum.”

24.09.2024 tarihinde Epttavm sitesini kullanarak Aksu Veterinerlik satıcısından Pro Plan Medium somonlu yetişkin kuru köpek maması (14 kg) siparişi verdik. Elimizdeki mama bitmediği için siparişten 1 ay kadar sonra kullanmaya başladık. Kullanmaya başladıktan yaklaşık 1 ay sonra mamanın kurtlanmış olduğunu fark ettik. Geldiğinde mi kurtluydu yoksa sonradan mı kutlandı bilmiyoruz. Mamayı ilk alışımız değil çok uzun zamandır kullanıyoruz. İlk kez böyle bir durumla karşılaştık. Kuru ve ağzı hava almayacak şekilde kapalı olmasına rağmen kurt oluşmuş. Satıcı ile iletişime geçtik fakat bizim doğru koşullarda saklayamadığımızı ima eden cümleler kurdu. Daha erken tüketirsek bu şekilde sorun olmazmış herhalde köpeğimize günde 1 kg mama vermemizi bekliyorlar açıkçası anlayamadım. Tekrar ediyorum. Yaklaşık 2 yıldır kullandığım bir mama ve Pro Plan gibi bir marka arkasında durmalarını bekliyoruz. Satıcı yaklaşık 10 gün olmasına rağmen dönüş yapacağını belirtmesine rağmen bilgi vermedi. Mamanın yenisi ile değiştirilmesi veya para iadesi talep ediyorum. Aksi takdirde bir sonraki aşamada Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapmak zorunda kalacağım.

24 Aralık 2024 12:15

Gülsüm
Gülsüm

Ben de 26 Eylül'de 14 kg somonlu köpek maması almıştım. Üstelik Zoo Pet Shop'a giderek kedimize de 2 köpeğimize de mama aldık. 1 ay sonra kurtlandığını fark edip telefon açtığımızda firma ℅10 kullanıldıysa geri alıyor daha fazlasını iade almıyor dedi satıcı. Maalesef elimizde kaldı en az 8 kg mama çöpe gitti. Sanırım bu serisinde sorun vardı çünkü bir çok şikayet okudum hepsi aynı ürün.

Kerem

Satıcı ile görüşmek bir işe yaramıyor. Bizde o şekilde çözemedik. Hatta resmen Pro plan firmasına kullanıcı hatalı kullanmıştır, hava almıştır falan demişler. Ama Pro planın kendisine ulaştık fotoğraflarını aldılar ve sağ olsunlar ürünün arkasında durdular, yenisini yolladılar. Satıcı art niyetli olduğunda olacak iş bile olmuyor o yüzden direk firmanın kendisi ile görüşmek daha doğru çözüm oluyor.

Aytekin
25 Kasım 2023 15:18
Pro Plan Somonlu Mama Köpeğimde Alerji Yaptı Egzamaya Sebep Oldu

Pro Plan Kurtlu Köpek Maması!

08 Kasım 2023 22:20

17 Şubat 2024 17:09
Pro Plan Yanlış Ürün, Çok Kötü Müşteri Temsilcisi Ve Paramı, Geri Alamıyorum.
Pro Plan Yanlış Ürün, Çok Kötü Müşteri Temsilcisi Ve Paramı, Geri Alamıyorum.