Elif sonuçtan çok memnun

Paycell İade Sorunu: Para Neden Hesabımda Görünmüyor?

Paycell İade Sorunu: Para Neden Hesabımda Görünmüyor?
26 Kasım 2024 13:36
Elif'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Paycell kart ile alışveriş yapmıştım. X alışveriş sitesinden ürün iade ettim. İade, Paycell hesap işlemlerimde +719.98 olarak görünmüş, fakat kartımda ve cüzdanımda görünmüyor. Destek olabilir misiniz? 1 haftadır böyle. Paycell şikayetlerinde bununla ilgili bir sürü şikayet var. Neden bu konuyla ilgili aksaklık yaşanıyor? Bununla ilgili de geri bildirim bekliyorum.

26 Kasım 2024 13:37 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

26 Kasım 2024 13:53

Merhaba Elif Hanım, Uygulama ve kampanyalarımıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Firmalar üzerinden Paycell karta yapılan peşin iadelerde; iptal edilen alışveriş sonrası yapılan ödemenin karta geri gelme süresinin yaklaşık 15 gün olduğunu belirtmek isteriz. Bu süre içerisinde iadeniz yapılmaz ise, işlemin ekran görüntüsünü ekleyerek talebinizi detaylı olarak Paycell uygulamasındaki "Bize Ulaşın" alanından veya [email protected] e-posta adresine iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Paycell

Elif
05 Aralık 2024 17:46