Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2024 12:34

17.03.2024 tarihinde aldığım ürünlerin 19.03.2024tarihinde iptalini talep etmeme rağmen mağaza iptal etmemekte ısrarcı ve iade konusunda yardımcı olmuyor. Genel Müdürlüğü aradığım da siparişin iptal edilebileceğini mağazaya bildirmem gerektiğini söylediler. Mağaza iptal konusunda saygısızca yasal yollara başvurmam gerektiğini söyleyip suratıma telefonu kapattı. Mağaza Mondi Home gibi Kurumsal bir firmaya yakışmayan bir yaklaşım sergiledi. İptal etmemek için ellerinden geleni yapmaya devam ediyorlar. Acil olarak çözüm bulunmasını Tüketici Hakları kapsamında mağdur edilmek istemediğimi belirtmek istiyorum.

21 Mart 2024 19:56

Bolu Mondi Home Karacabey mağazasından Ürün siparişi verdim. Keşke vermez olaydım. Ölçüleri uygun olmadığı için ertesi gün iptali için başvurdum 17.03.2024 te sipariş verdim ve 19.03.2024 tarihinden bugüne kadar sipariş iptali için uğraşıyorum! Ne arayan var ne Soran mağaza ısrarla iptal etmiyor genel merkez red vermiş aradığım da ise destek hattı yasal yollara başvurun diyor! Mondi Home ismi altında mağaza tarafından yapılan bu mağduriyet ne zaman çözülecek? İptal ve iade süreci içerisinde sürekli olarak sipariş iptali için yazıyor arıyor soruyorum bu kadar vurdumduymaz olmayın lütfen. Mağdur olan müşterilerinizin yanında olmalısınız. Kurumsal bir firma müşterisini mağdur etmez. Acilen siparişimin iptalini istiyorum geri dönüşünüzü bekliyorum. #mondihome Bolu

profile profile profile
19 Mart 2024 12:35 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Mondi Müşteri Hizmetleri

20 Mart 2024 10:18

Firma dan herhangi bir cevap arama gelmedi sipariş iptali için 2 gündür uğraşıyorum lütfen yardımcı olun Mondi Olarak mağdurum Mağaza yüzünden!

20 Mart 2024 11:07

2 gündür sipariş iptali için uğraşıyorum mağaza hala iptal konusunda ısrarcı mağdur olduğumu beyan ediyorum iptal süresinin dolmasını istemiyorum. Yasal yollar ile sürenin sancılı bir süreç olmasını istemiyorum acil olarak dönüş yapmanızı ve beni bu mağduriyetten kurtarmanızı istiyorum!

21 Mart 2024 09:07

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, mondi Müşteri Hizmetleri

21 Mart 2024 09:17

Sipariş iptalini nasıl kabul etmiyoruz deyip yasal haklarınızı kullanın diyebiliyorsunuz. Mondi olarak gerçekten hayret verici bir durum mağazanın iptal yok demesini desteklediğiniz için teşekkür ederim. Müşteri memnuniyetine verdiğiniz değeri bir kez daha hayal kırıklığı içerinde görüyorum

Eren

Merhaba öncelikle bunlarla hiç muhatap olup zaman kayıp etme işin ehli bir avukat tut onlar uğraşsın benimde başımda aynı olay var.

Zeynep

İptal için aradığımda karşıma çıkan muhasebeci olan beyefendi bana saygısızca sesini yükseltti ve iptal edemeyeceğini söyleyip yasal yollarla hakkını ara deyip suratıma kapattı telefonu Hakem heyetinin kararı kesin ve 6502 sayılı Tüketici Hakları kapsamında avukat ve yasal süreç uzun diye güzellikle çözmek istedim ama nafile

Eren

Aynı şekilde karşımdaki insanlarda bana ters bir hitapla davrandılar Tüketici Mahkemesinde 105000₺ kadar para alma kanunu varmış paranın tamamını alamayız avukat ile tamamını alırsın dediler.

Zeynep

Merhaba ben Hakem Heyeti'ne başvurdum kararı bekliyorum ve avukatım da hazırda bekliyor muhatap olmak istemiyorum çünkü karşımdaki şahıslar konuşmaktan anlamıyor olayı inatlaşmaya getirdiler

Fikret sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2025 19:34
Murat sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2024 18:59
Mondi Markası Çözüm Sunmuyor
Alphan sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2024 08:42