Milli Eğitim Bakanlığı 9. Sınıflara Af İstiyoruz

07 Eylül 2024 22:16

Benim 9. sınıf öğrencisi çocuğum meslek okuluna gitmekteydi. 2 puan için sınıfta kaldı. Ben 4 çocuk babasıyım. Bunun yemek parası, servisi asgari ücretle geçinen için kolay bir şey mi zannediyorlar? Bunun telafisi yok mu? Ben bu çocuğumu elektrikçi olsun diye gönderdim okula, doktor avukat olsun diye değil. Bu nasıl bir meslek okulu? Ne alaka din kültürü öğretmeni 48 puan vermiş, 2 puan daha verse o dersten geçecekti. Bu öğretmen bu çocuğun sınıfta kalacağını bilmiyor muydu? Gereken neyse yapılsın. Bu çocuklar hepimizin geleceği. Bu çocuklar pandemi oldu, ders görmedi. Deprem oldu, ders görmedi. Bu haksızlık değil mi? Adalet bunun neresinde? Saygılarımla... (MEB)

Şirin
13 Eylül 2024 16:37

Velisi olduğum meslek lisesine giden 9 sınıf öğrencisi olan oğlum sınıfta kaldığı için meseme geçilirse 10 sınıftan başlayacağını duydum bugün meseme gittiğimde bu yasanın Temmuz ayında gelip Temmuz ayında sürenin bittiğini Bana söylediler madem okula böyle yazı geldi bizim neden hiçbir şeyden Haberimiz Yok bizi neden kimse bilgilendirmedi böyle sessiz sedasız nasıl bir yasa çıkar bugün meseme gittim 9. Sınıftan başlayacağını söylediler bu haksızlık adaletsizlik değil mi 2 puan için 1 yılımız heder oldu

Bayram

Beyefendi mesem geçmiş olan oğlunuz maaş alıyor mu

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Öğrencilerin Psikolojisini Bozan Adaletsiz Eğitim Sistemi

14 Haziran 2024 13:35

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 9. Sınıfta Sınıf Tekrarına Kalanlara Af Ya Da Telafi Sınavı Verilsin.

17 Haziran 2024 16:27
Milli Eğitim Bakanlığı Kategorileri