Luxell Ankastre Set İle Sürekli Sorunlar Ve Garanti Problemleri

Bilal
08 Ekim 2024 15:24

Luxell'den almış olduğumuz ankastre set eve geldi. Yetkili servis tarafından kutusundan çıkarıldı, ocak düğmeleri eğri ve yerine oturmuyordu. Servis değiştireceğini söyledi. Kabul ettik ve sonra değiştirdi. İlerleyen zamanda ise ocağın üzerindeki emaye kısımlarında atmalar meydana geldi, fırın içerisinde yine emaye kısımlarında atmalar oluştu. Fırın içerisindeki atmaların yağ çözücü kullanıldığı için oluştuğunu ilettiler. Sadece su ile temizlememiz gerekiyormuş. Garanti dışı dediler. Yine fırın kulpu değişti, renk bozulması nedeni yine aynısı oldu. Garanti dışı dediler. Fırın üstü davlumbaz çalışmadı, duman çıktı, sigorta attı. Servis geldi. Davlumbaz yağ olmuş, kartı yanmış, garanti dışı dediler ve 1800 TL istediler. Aldığım yerden faturamı istemeye gittim, 'yok' cevabı aldım. 20 yıl boyunca farklı bir marka ankastre set kullandım, sorun yaşamadım. Gelen servis elemanları her şeye garanti dışı demekte, o zaman biz neden garantili ürün alıyoruz? Servis gelmediği halde 3 kez düğme değişimi yazmış ve buna benzer işlemler var. Servis formlarını kendi çabam ile aldım ve bankadan ödeme dekontlarımı aldım, gerekli yasal haklarımı arayacağım.

Sultan
26 Ocak 2025 15:50
Luxell Tarafından Mağdur Ediliyorum!

Ferhat

01 Kasım 2023 15:24

Luxell Ankastre Set Ve Servis Sürecinde Yaşanan Sorunlar

Gülşah
16 Haziran 2025 12:36
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
08 Ekim 2024 16:32