Esma sonuçtan hiç memnun değil

Yozgat Merkez Kumtel Servisçisi Kurulumda Hatalar Yapıyor

28 Haziran 2024 23:42

Merhaba, Yozgat merkeze yeni taşındım ve Kumtel ankastre ocak aldım. Kurulum için yetkili servisi çağırdım. Ancak servis, 14-15-16 yaşlarında üç çocuk gönderdi ve kurulumu yaptı. Dairem sıfır olduğu için doğal gazın açılması gerekiyordu. Doğalgaz mühendisi geldiğinde ocakta sızıntı olduğunu tespit etti ve doğalgazımı açmadı. Kumtel servisini rica minnet tekrar çağırdım ve geldiklerinde ocakta conta takmayı unuttuklarını fark ettiler. Ancak doğalgaz mühendisi tekrar gelmesi için 400 TL ceza ücretinin ödenmesi gerektiğini belirtti. Bu ücreti kimin ödeyeceği konusunda sorun yaşanıyor: Doğalgaz tesisatçısı Kumtel servisinin ödemesi gerektiğini onun conta takmayı unutması sonucunda olduğunu, Kumtel'in ise hiçbir sorumluluğu almadığı için ev sahibi olarak mağduriyeti ben yaşıyorum. Aldığım Kumtel ürünü yeni ve servisine kurulumunu yaptırıyorum. Ancak bu basit bir hata değil; sıfır ev olmasaydı ve doğalgaz açık olsaydı sonuç ölümcül olabilirdi. Üstelik çocuk işçiler çalıştırılıyor ve denetlenmiyor. Yozgat Kumtel temsilcisi ise bu sorumluluğu görmezden geliyor. Yetkililere Yozgat yetkili servisinin denetlenmesini ve mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum. Bu konuda tüm yollara başvuracağımı belirtmek isterim. Kolaylıklar dilerim

29 Haziran 2024 08:09 (Şikayetten 8 saat sonra)

Kumtel Servis Sorunu: Müşteri Memnuniyeti Sıfır

Çetin
08 Mart 14:39
Kumtel Servis Sorunu: Müşteri Memnuniyeti Sıfır
Feyyaz sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Yetkili Servisinin İlgisizliği Ve Gecikmesi Mağduriyet Yarattı

Feyyaz
11 Eylül 21:39

Ayşegül
10 Şubat 2024 18:37
Hbb sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2023 11:37
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Servisinin Gaz Kaçağı Ve Güvenlik İhmali

Burak