Çanakkale 18 Mart KYK Güvenlik Görevlisi Tehdit Ediyor.

21 Temmuz 2024 09:10

Seyahat sever projesi İle Çanakkale 18 Mart KYK kız yurduna üniversiteli iki kız kardeş olarak 16 temmuzda 2024! De geldik. Farklı odalara verdiler, rica ettik aynı odada kalmak için ancak sistemin böyle atadığını söyleyince üstelemedik. Ancak kızkardeşimin yanındaki yataklar ve benim yanımdaki yatakların bazısı boş kaldı. Bizde yataklar müsait olduğu ve korktuğumuz için aynı odada birleştik. Çünkü kapılarda kilit yok ve kız yurdunda çok ilginç bir şekilde erkekler kalıyor. Emekli adı altında... Aşırı güvensiz bir yurt... Bir de bunlar yetmezmiş gibi 19 Temmuz 2024 cumayı cumartesiye bağlayan gece 02:00 gibi iki kadın güvenlik görevlisi odamızı bastı, uykudan dehşetle fırladık. Sanki büyük bir suç işlemişiz gibi! "Bu odada kim başka odadan geldi" deyince bizde durumu anlattık kardeş olduğumuzu yataklar boş olduğu ve korktuğumuz için beraber kaldığımızı söyledik. Gecenin o vakti güvenlik görevlisi "on dakika içerisinde bu odadan çıkmazsan senin tüm KYK haklarını iptal ederim" diye tehdit etti. Öncelikle bu tehdidi yapabilecek gücü kim veriyor bir güvenliğe... Gecenin o vakti kalkıp kardeşimden ayrı başka bir odaya gittim. Tabi sabaha kadar uyuyamadık. Zaten sabah yola çıkacaktık. Artı beni kaldırdığı yatak sabaha kadar yine boş kaldı. Bu nasıl bir hoşgörüsüzlük, bu nasıl bir saçmalık. Tatilimizi zehir ettiler. Bu kadar güvensiz bir ortamda kardeşimle aynı odada kalmam kadar normal bir durum olamaz. Bu arada gençlik ve spor Bakanlığına telefon ile ulaştım. Yurdun böyle bir şey yapmaya hakkı olmadığını, müsait olduğu sürece eş/kardeş/arkadaş olan kişilerin aynı odaya verildiğini ilettiler. Not aldılar bakanlığa iletecekler. Ve mutlaka bu durumu CİMER'e iletmemi söylediler. Lütfen sizlere böyle bir şey yaparlarsa o an bakanlığı arayın çok ilgileniyorlar. Bu işin peşini kesinlikle bırakmayacağım.

Seyahat Sever KYK Kız Yurdu Erkek Kadın Karışık

16 Temmuz 2024 01:17