Emre sonuçtan hiç memnun değil

TÜRKSAT Kablo Net Bağlantı Sorunu Ve İletişimsizlik

19 Aralık 2024 14:08

Selamlar

27/11/2024 de taahhüt başlamasına rağmen TÜRKSAT Kablo Net internet bağlantısı yapmadı. Bir çok defa telefon ile görüştüm. Her aramamda şikayet kaydı oluşturduklarını, en kısa sürede ilgili ekibinin iletişime geçileceği söylendi ancak 23 gündür kimse iletişime geçmedi. TÜRKSAT Kablo Net kapağı binanın önünde ama halen sorun çözülmedi. Yardımlarınızı rica ederim

27 Aralık 2024 11:12

TÜRKSAT Kablo Net sözleşme nin 4.2 maddesini yerine getirmedi. Sözleşmemi iptal etmek istiyorum. 2 defa talepte bulundum iptal etmediler. Şu an başvuruda gözüktüğü için başkası internet firması ile de sözleşme yapamıyorum.

İptal etmek için acil yardım rica ederim

"4.2. TÜRKSAT, abonelik başvurusunu takiben 30 (otuz) gün içerisinde, abonenin hizmet almayı talep ettiği adresinde gerekli kurulum işlemlerini gerçekleştirerek teknik imkanlar ve stok durumu dahilinde abonenin hizmetlerden yararlanmasını sağlamakla yükümlüdür. "

19 Aralık 2024 14:40 (Şikayetten 32 dakika sonra)
20 Aralık 2024 14:03

Selamlar Kimse iletişime geçmedi halen. Bugün 24 gün oldu. Araya hafta sonu girecek. En azından ilgili ekibin araması gerekirdi Geri dönüş rica ederim

21 Aralık 2024 11:29

Selamlar Sorun bu günde çözülmedi ve kimse iletişime gelmedi bile.

21 Aralık 2024 11:49

Sayın Abonemiz; Yaşamış olduğunuz problemin çözümlenmesi hususunda ekiplere bilgi iletilmiştir. En kısa süre içerisinde probleminiz çözümlenecektir. Saygılarımızla.

23 Aralık 2024 10:19

Selamlar 27 gün oldu halen kimse iletişime geçmedi. İlgili ekibe neredeyse 1 aydır iletiyorsunuz ama kimse aksiyon almıyor. Bu ekip 3 ay gelmezse müşteriyi 3 ay bekletecek misiniz? Ekibiniz 1 aydır sizin taleplerinizi dinlenmiyor buna nasıl bir çözüm önereceksiniz? Acil çözüm rica ediyorum!

23 Aralık 2024 15:24

Selamlar Geri dönüş rica ederim. "Lütfen ilgili ekibe iletilmiştir, geri dönüş yapacaklar" şeklinde bilgi vermeyin. 1 aydır aynı dönüşü alıyorum ilgili ekip ilgilenmiyor.

24 Aralık 2024 08:47

Selamlar Geri dönüş rica ederim

25 Aralık 2024 09:49

Selamlar Bu iş için sokak sokak dolanıp internet kablosu çekiyorsunuz, bir ton emek ve para harcıyorsunuz firma olarak. Ancak hizmet almak isteyen bir müşterinize şuradan bile dönüş yapmıyorsunuz. Bu tavrınızın gerçekten yakışmadığını düşünüyorum. Lüfen acil ilgilenir misiniz?

29 Aralık 2024 12:13

Burak sonuçtan hiç memnun değil

12 Mart 2024 12:12
Kablo Net Bir Aydır İnternet Bağlantı Sorunu Yaşıyorum
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2024 12:24
TÜRKSAT Kablo Net İle Bağlantı Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

21 Ağustos 2024 17:23
Onur sonuçtan çok memnun

22 Kasım 2024 16:33
"Sağ olsunlar bugün kurulum yapıldı. İlgilendikleri için teşekkür ederim"

Oğuzhan
11 Temmuz 2024 14:35