JBL 510BT Kulaklık Menteşe Kırılması

26 Eylül 2023 13:56

Kasım 2022 tarihinde Trendyol'dan markasına güvenerek 850.00 TL'ye almış olduğum JBL 510 bt kulaklık kulağıma takarken menteşesi kırıldı. Servise gönderdim, servis stokta ürün yok deyip geri göndermiş. Kulağa takmak için üretilen JBL kulaklık acaba ne için üretiliyor! Kulağıma takarken menteşesi kırıldı. Kaliteli diye alıyoruz. 6-7 ayda menteşesi kırılıyor, adı kullanım hatası oluyor. Ürünün ücretsiz olarak tamir edilmesini ya da yenisinin gönderilmesini talep ediyorum. Aynı sorundan muzdarip olan çok kullanıcı olduğunu görüyorum, JBL ürünün kalitesinde sorun var. Tüketici haklarını unutmayalım. Sokağa atılacak paramız yok.

26 Eylül 2023 15:12 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

28 Eylül 2023 11:26

Değerli Müşterimiz, Sizi telefonunuzdan arıyoruz, ancak ulaşamıyoruz. Size yardımcı olabilmemiz için bizi aramanızı rica ederiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü geri bildirimlerinizi iletebilirsiniz. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

Serpil
Serpil

Sinem hanım sorununuz çözüldü mü? Aynı sorundan ben de şikayetçiyim. Resmen paramız çöpe gidiyor. Bir çok kullanıcı dediğiniz gibi şikayetçi çok üzücü.

Sinem

Hayır maalesef müşteri hatası diyerek ürünü geri gönderdiler

Kübranur sonuçtan hiç memnun değil

Kübranur
02 Mart 2024 15:21

Azra
06 Mart 2024 18:08
JBL 510 Kulaklığım Kırıldı.
JBL 510 Kulaklığım Kırıldı.

Nazlı
29 Nisan 2025 23:22