Cansu sonuçtan hiç memnun değil

İdefix Den TV Aldım, Kırık Çıktı, İade Edemiyorum, İlgilenmiyorlar.

07 Haziran 2024 09:33

İdefix den televizyon aldık. Kırık çıktı iade edemiyoruz, kargo firması kabul etmiyor, idefiksi arıyoruz kaydınız oluşturuldu deyip kapatıyorlar. Hiçbir şekilde geri dönüş yapmıyorlar, koca televizyon elimizde kaldı. Kargo firmasına nakliye tutup götürüyorum yine de kabul etmiyorlar, idefix den iade için bir adres istiyorum. Onu da vermiyorlar. Ben idefix den hiç memnun kalmadım, çok mağdur oldum hala da mağduriyetim devam ediyor.

07 Haziran 2024 10:15 (Şikayetten 42 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu ile ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır. En kısa sürede sizin ile iletişime geçeceğiz. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. idefix Müşteri Deneyimi Ekibi

07 Haziran 2024 17:48

Ne zaman? İade süresi dolduktan sonra mı?

09 Haziran 2024 09:52

Sayın Cansu T., Talebiniz ile ilgili detaylı bilgiyi size telefonda aktardık. Güncel talepleriniz için iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. idefix Müşteri Deneyimi Ekibi

10 Haziran 2024 15:31

Gerçekten sizin gibi saçma bir firma görmedim 3. Kez nakliye tutup gittiğim Aras Kargo'nun önünde elimde 75 ekran TV ile kaldım. Yurt içi kargodan iade kodu oluşturdunuz bir sefer onun için gittim Yurtiçi Kargo almadı. İkinci sefere Aras a gidin dediniz gittik kargo firmasi yine almadı iadeniz Yurtiçi Kargo görünüyor dediler. Uçuncu kez dediniz ki bu sefer düzelttik son kez gidin lütfen diye yalvar yakar gönderdiniz. Bu sefer de yine aynı şey oldu kapıda kaldık. Size bulaştığım güne la... Olsun.

10 Haziran 2024 15:57

Pardon 75 inç TV.

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
01 Temmuz 2024 15:19

Aykut
22 Ekim 2024 10:03
Kaya sonuçtan memnun

11 Temmuz 2023 22:36
"İletişim sağlayan Osman beye teşekkürler."

Kırık TV Ekranı Ve İade Sorunu

Erhan
01 Şubat 2025 13:07
Kırık TV Ekranı Ve İade Sorunu
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Neslihan
08 Ağustos 2024 17:34