Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2024 20:01

Merhabalar, 2015 Honda Civic sahibiyim. Aracımın tavan ve bagaj kapağında boya dökülmesi yaşanıyor. Honda Türkiye'yi aradım, yetkili servise gösterin dediler. İzmir Terakki Servise gösterdim, kullanım koşulları sebebiyle olmuş, yapılabilecek bir şey yok ama isterseniz 63 bin liraya boyayabiliriz dediler. Anlamadığım taraf, benim bunda ne suçum var? Aracım soğan kabuğu gibi soyuluyor. Boyatsam tavan boyalı diye fiyatı düşüyor. Honda Türkiye, isterseniz mahkemeye verin ama garantisi bitmiş arabaya müdahale etmek zorunda değiliz diyor. Yıllarca biriktirip aldığımız arabadan soğudum. Vaktim ve imkanım olsa uğraşmak istiyorum bunlarla ama maalesef çözüm bulamadım. Bir çözümü olan varsa bana ulaşın lütfen.

Fatma
Fatma

Benim aracımda da tavanda boya atması var bana da yıkamacınız kalitesiz kimyasal kullanmıştır denildi telefonda ne biliyorsa yıkamacının ne kullandığını servisler kronik sorun olduğunu kabul ediyor toplu olarak dava açma şansımız var mı acaba eğer boya atması şeklinde de aratırsanız benzer sorunlar görürsünüz açıkçası ben tatil bitimini bekliyorum yasal olarak hakkımı aramak için umarım bir buna gerek kalmadan Honda şikayetleri dikkate alır ve kendisine güvenilerek alınan arabalar için müşterisini üzmez. Honda global e şikayet yazarım dediğimde de oraya da biz bakıyoruz fark etmez gibi bir cevap aldım çok üzücü marka değerini yerle bir ettiler benim gözümde. 2017 Civic ilk sahibiyim tavan boyası attı

Gökhan

Ben servisten kullanım koşulları sebebiyle olmuş yapılabilecek bir şey yok cevabını alınca Honda Türkiye'yi aradım yetkili kişi isterseniz mahkemeye verin ama garantisi bitmiş yapılacak bir şey yok dedi, adamlar ayıplarının farkında ama salağa yatıyorlar, yasal süreçten ne çıkar bende bilemiyorum ama bildiğim bir şey varsa bu arabadan kurtulunca bir daha asla Honda almayacağım.

Honda Türkiye Ve Terakki İzmir Yetkili Bayii Sıkıntısı

İlker
18 Temmuz 2023 17:35
Gmz sonuçtan hiç memnun değil

Honda Civic Araçta Kronik Boya Sorunu Ve Garanti Talebi

03 Temmuz 2025 13:19