Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Aleyna
19 Aralık 2024 16:15

Gratis'ten 16 Aralık pazartesi gece saat 2 civarı bir alışveriş yaptım. 500 TL lik bir siparişti ve aynı gün içerisinde iptal edildiğine dair SMS aldım, 417 TL iade edilmiş ve 100 TL lik kupon verilmiş hata sebebi ile. Siparişimi iptal etmenizi kabul etmiyorum. Aldığım ürünleri tekrar sepete eklediğimde 1250 TL yapıyor, ben aynı ürünleri 500 TL'ye aldım ve 100 TL lik kupon gerçekten hatanızı telafi ediyor mu? Saka gibisiniz. Müşteri hizmetlerini aradım asla yardımcı olmak adına bir şey yapılmadı. Seçenek de sunulmadı, sistemsel bir hata denildi ve bu kadar. Ürünler hala stokta olan ürünler ve ne gibi bir sıkıntı var da gönderemiyorsunuz ürünleri anlamadım? Sistemsel bir hataysa da sizin hatanız ve en iyi şekilde telafi edilmeli, müşteri mağdur edilmemeli. Gerçekten o kadar sinirliyim ki. Sonuç olarak ürünlerimin gönderilmesini, sorunumun bir an önce çözülmesini istiyorum.

19 Aralık 2024 16:57 (Şikayetten 41 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, 19.12.2024 tarihinde yaptığımız görüşme ile ilettiğiniz konuyla ilgili detayları ve çözümlerimizi sizinle paylaştık. Memnuniyetinizi sağladığımız için çok mutluyuz. Tüm soru, görüş ve önerileriniz için numaralı Müşteri Hizmetlerimizden destek alabilirsiniz. Saygılarımızla, Gratis Müşteri Hizmetleri

Aleyna
19 Aralık 2024 17:11

Memnuniyet falan sağlamadınız ve yardımcı da olmadınız, aynı şeyler söylendi.

Azra sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2023 22:27
Buket sonuçtan hiç memnun değil

Buket
19 Aralık 2024 22:03

Zeynep
14 Ağustos 2024 16:29
Beliz sonuçtan hiç memnun değil

Gratis Stokta Olmayan Ürünü Satıp Yanlış Gönderdiler, Mağdur Oldum!

Beliz
29 Ağustos 15:54
gratis-stokta-olmayan-urunu-satip-yanlis-gonderdiler-magdur-oldum-1.jpg
Klara sonuçtan hiç memnun değil

Klara
17 Aralık 2024 14:17