Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2024 15:45

EasyCep'ten 1 Eylül 2024 tarihinde Samsung A51 cihazımı takasa vererek 2520 TL indirimle 16.278 TL'ye 2 adet iPhone 8 Plus aldım. İki cihazdan biri sürekli kapanıp açıldığı için 4 Eylül 2024 tarihinde iade ettim. İade sonrası ücretin 14 gün sonra hesabıma yatacağı söylendi. Diğeri de durduk yere sürekli uygulamalara giriş yaptığı için onu da 10 Eylül 2024 tarihinde iade ettim. Bu cihazın da iade ücretinin 14 gün içinde yatacağı ve vermiş olduğum Samsung A51 cihazının ücreti olan 2520 TL'nin de yatacağı söylendi. İlk cihazın iade süresi geçtiği için müşteri hizmetlerini aradığımda hemen işlem süreceğini ve durumun aciliyetini finans birimlerine ileteceklerini söylediler. Hiçbir aksiyon alınmadığını görünce EasyCep WhatsApp destek üzerinden müşteri hizmetleri ile irtibata geçtiğimde iki cihazın ödemesinin ve Samsung A51 cihazımın ücretinin finans birimleri tarafından 25 Eylül 2024 tarihinde bankama iletildiğini, bundan sonraki sürecin bankayla olduğunu ve bankayla irtibata geçmem gerektiğini bildirdiler. Bankayı aradığımda hiçbir sürecin olmadığını söylediler. Tekrar EasyCep ile irtibata geçtiğimde yine her zamanki gibi söylediklerini söylediler: 'Konu hakkında gerekli kayıtları ilettim. En kısa zamanda destek sağlanacaktır.' Bugün aradığımda sonuç olarak 25 Eylül 2024 tarihinden sadece ilk cihazın parası yattı ve bu süreçte cihazları taksitli aldığım için durduk yere paraya faiz binmesin diye ilk taksitlerini yatırdım. Sonuç olarak paramın dilencisi oldum. Hâlâ 9399 TL param hâlâ yatmadı.

03 Ekim 2024 12:52

EasyCep pişmanlıktır telefon aldım iade ettim parası 14 günde yatacaktı 25 gün oldu ses soluk yok. 50 kere müşteri hizmetleri ile görüştüm ancak yarısın yatırdılar. Şikayet vara yazdım beni aradılar bilgi tazeleyelim dediler sözde IBAN yanlışmış düzeltiler IBAN 'ı ama yine ses soluk yok pelin hanım bizzat sizinle ilgileneceğim dedi ses soluk yok. Kredi kartımın ikinci taksiti geldi

30 Eylül 2024 21:50

EasyCep pişmanlıktır telefon aldım iade ettim parası 14 günde yatacaktı 25 gün oldu ses soluk yok. 50 kere müşteri hizmetleri ile görüştüm ancak yarısın yatırdılar. Şikayet vara yazdım beni aradılar bilgi tazeleyelim dediler sözde IBAN yanlışmış düzeltiler IBAN 'ı ama yine ses soluk yok pelin hanım bizzat sizinle ilgileneceğim dedi ses soluk yok. Cihazı aldığım yeri arıyorum ses soluk yok tek çare kaldı BTK yazacağım artık

Ek
28 Eylül 2024 15:46 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı telefon numaranız ve e-mail adresiniz üzerinden en kısa sürede ulaşarak yardımcı olacağız. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

28 Eylül 2024 16:36
30 Eylül 2024 13:56

Merhabalar EasyCep'ten pelin hanım beni cumartesi günü aradı “işleminizde IBAN'ınız yanlış olduğundan dolayı hesabınıza para gelmemiş olabilir “ dedi bilgilerinizi tazeliyorum pazartesi işleminiz hall olacak dedi ve neredeyse pazartesi iş günü bitmek üzere ve hala hiçbir çözüm yok

30 Eylül 2024 14:31
EasyCep Ücret İadesi Sürecin Sonuçlanmaması

Tekrardan EasyCep le görüştüm ve süreç halla ayın hiçbir ilerleme yok

30 Eylül 2024 16:13

Pelin hanım hani bugün hall olacaktım

30 Eylül 2024 16:26

Pelin hanım hani yardımcı olacaktınız

02 Ekim 2024 11:53

Merhaba Ferhat Bey, İlettiğiniz bilgilerle detaylı incelememizi gerçekleştiriyoruz. Size en kısa sürede yeniden ulaşarak güncel bilgilendirmeyi ileteceğiz. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımız, [email protected] mail adresimiz ya da 0850 888 32 79 irtibat numaramızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Şükran

02 Ekim 2024 12:13

Şükran hanım yemin ederim easycepe yazmaktan easycepi aramaktan yoruldum. Allah rızası için hall edin şunu artık EasyCep'in bütün müşteri hizmetleriyle görüştüm yeter artık

02 Ekim 2024 15:09

Şükran hanım ne zaman arayıp bilgilendirme yapacaksınız acaba

03 Ekim 2024 12:23

Kredi kartını ikinci taksiti geldi halla EasyCep ödeme yapmadı

03 Ekim 2024 12:24

Ne şükran hanım ne de pelin hanımdan ses seda yok

03 Ekim 2024 12:37

Kredi kartının ikinci taksiti geldi

03 Ekim 2024 12:48

Bu zamana kadar gördüğüm en güzel dolandırıcılık şeklini EasyCep bana uyguluyor

03 Ekim 2024 12:50

Hangi müşteri hizmetleri ile görüşsem bana ücreti yatığını söylüyor ama ne hikmetse bilgi paylaşamıyorlar.

03 Ekim 2024 12:51

EasyCep kurumsal dolandırıcı bir firma

11 Ekim 2024 13:41

Merhaba, Sizi aradık fakat maalesef ulaşamadık. Sizi yeniden arayacağız . Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Pelin

11 Ekim 2024 16:20

Şakir
19 Temmuz 2024 14:11
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur

Yusuf sonuçtan çok memnun

Yusuf
10 Kasım 2024 14:29
Takas Kampanyasında Destek Ücreti Sorunu
Efe sonuçtan hiç memnun değil

EasyCep Bozuk Telefon Mağduriyetim

26 Ocak 2024 18:09