Digiturk İptal Cayma Bedeli Ve Fatura Tutarsızlığı

Digiturk İptal Cayma Bedeli Ve Fatura Tutarsızlığı
29 Ağustos 2023 11:13

Arayarak internet paketimle ortak kampanya olduğunu beyan ederek beni Digiturk'e abone yaptılar. Konuşmalarımızın hepsi telefon kayıtlarında mevcut kampanya olduğunun teyidini alarak onay verdim;yalnız benim servis sağlayıcım olduklarını ve taahhüdüm ün bitmesi yakın olduğu için bu kampanyanın yani (kendi ev internet sağlayıcımın olduğunu beyan ederek başladık-1.) madem öyle yapalım diye başladık., kurulum gerçekleşti. Normalde televizyon izleyen biri değilim internet paketimin taahhüdünü yenilemek için tamam dedim. Peki bana sunduğunuz kampanyanın interneti nerede? Ben zaten internet paketime ayrıca ödeme yaparak devam ettim. Sonra faturam 140 TL Digiturk + 66 TL internet olacak iken (internet Hala yok Bu arada) bir ay bitmeden faturam 281.75 TL geldi? Aradım iptal etmek istediğimi söyledim 10 gün önceki müşteri hizmetleri temsilcisi fatura dahil cayma bedelimi 680 küsur tl dedi;bugün aradığımda 29.08.2023 tarihinde saat 08.48 de yaptığım görüşmede (faturayı ödemiş bulunduğum halde ) ve iptal edeceğimi söyledim hala 680 TL cayma bedelimin olduğunu söylüyorlar.
Tamam ısrarla kapatmak istiyorum dedim. İptal işleminiz 7 gün içinde tamamlanacak dendi;sonra telefonuma bir mesaj daha geldi ''Üyeliğinizin taahhüdü devam ettiği için iptal etmeniz durumunda yaklaşık 434,01 TL cayma bedeli faturanıza yansıyacak deniyor anlaşılan sadece selam vermeye durun ben şimdi kaç tane cayma bedeli ödüyorum? Ayrıca internet sağlayıcım değilsiniz ve bana internet gelmedi ;hangimiz taahhüdünü yerine getirdi? Ya da getirmedi. Bu Digiturk'le ikinci denememdi? Mağdur eden Digiturk kalite anlayışı tamamen bu olsa gerek. Ben böyle bir kalitesizlik, böyle bir ciddiyetsizlik görmedim.

digiturk-iptal-cayma-bedeli-ve-fatura-tutarsizligi-1.pdf
29 Ağustos 2023 11:14 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Sevim D., İlgili talebiniz tarafımıza ulaşmıştır. En kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

31 Ağustos 2023 13:08

Merhaba Sevim D., irtibat bilgilerinden ulaşılamadığı için tarafınıza sözlü bilgi verilememiştir. Kayıtlardaki iletişim kanallarımızdan bize ulaşabileceğine dair bilgi gönderilmiştir. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

Cafer
Cafer

Sonuç ne oldu benimde başıma geldi

09 Ocak 2025 09:12
Adnan sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2023 10:05

21 Nisan 2025 14:47