Fikriye sonuçtan çok memnun

03 Haziran 2024 13:04
Fikriye'nin Teşekkür Mesajı
“DeFacto şikayet biriminde çalışan Fatma hanıma teşekkür ediyorum. Süreç henüz tamamlanmadı ama en azından bir adım atılıp ürünün araştırılıp değişim hakkımın olması müşteri olarak mutlu etti. Şunu ayrıca belirtmek isterim ki kimse mağdur olmadan böyle yollara başvurmak istemez. Ürünlere istenilen ücretlere istinaden müşteri olarak aldığınız ürünün kaliteli olmasını ister ve bekleriz. Bir iki giydikten sonra çöp olsun istemeyiz. Umarım bir daha böyle bir sorunla karşılaşmam. İyi çalışmalar diliyorum.”

DeFacto online'dan bomber ceket aldım. Aldıktan kısa süre sonra pamuklanma oluştu lastik kısmında. Özellikle bel boyun ve kol kısımlarında. Müşteri hizmetlerine şikayetimi ve ürünün görsellerini sunmama rağmen bana kullanım hatası diyerek geri dönüş yapıldı. Ürünün hiç yıkanmadığı belirttiğim halde bana yapabilecekleri bir şeyin olmadığını söylediler. Sadece mağazaya gidebileceğimi söylediler. Müşteri ile iletişimi ve sundukları çözümü asla beğenmedim. Müşteri memnuniyeti hiç umurlarında değil. En azından ürünü aldırıp gerçekten bir araştırma yapılıp bana gerekçelerini sunarak kullanım hatası denseydi bir nebze ikna olur ve bu kadar üzülmezdim. Bundan sonra DeFacto uygulamasını siliyorum sipariş vermeyi düşünmüyorum ve çevremde tavsiye etmeyeceğim. Sizde sipariş verirken bir daha değerlendirin.

03 Haziran 2024 13:04 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Fikriye Ç., 28960071 numaralı talebiniz tarafımıza ulaşmış olup en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Saygılarımızla. DeFacto Müşteri Deneyim Merkezi

03 Haziran 2024 14:46

Ezgi sonuçtan çok memnun

22 Mart 2025 20:25
"Mağazadan pantolonu değiştirdiler, teşekkür ediyorum"
DeFacto Pantolon Kalitesizliği: 1 Ayda Yırtıldı!
DeFacto Pantolon Kalitesizliği: 1 Ayda Yırtıldı!
Ayşe sonuçtan çok memnun

defactodan-yanlis-ve-lekeli-urun-gonderimi-degisimde-ekstra-ucret-talebi-1.jpg
Tayfur sonuçtan çok memnun

Tayfur
24 Mayıs 2024 22:06
"Müşteri hizmetleri merve hanıma teşekkür ederim 😇"
DeFacto Mağazadan Sipariş Sorunu
DeFacto Mağazadan Sipariş Sorunu
Muhammed sonuçtan çok memnun

Muhammed
19 Ekim 2023 19:20
"Hiç bu kadar hızlı bir dönüş beklemiyordum. Özellikle merve hanıma çok teşekkür ederim..."

DeFacto Kategorileri