Bağcılar Belediyesi İstoç Spor Tesisi

10 Haziran 2024 02:14

Bağcılar'da ikamet etmekteyiz. 09.06.2024 Pazar günü, iki çocuğumla beraber saha boş ve müsaitken İstoç tesis müdürü ve güvenlik görevlileri, 11 ve 13 yaşındaki çocuklarımı içeri almadı. Sadece 10 dakika koşturup ter atacak çocukları oynatmadılar. Sonra da gençlere spor öneriyorsunuz; maalesef bu sadece lafta kalıyor. Bu çocuklar kapıdan geri çevrildi. İlgililere bildirilir; Bağcılar Belediyesi'nden bu yaklaşımı yakıştıramadım. Ben, çocukları el üstünde tutup sahaya almalarını beklerdim. İstoç Bağcılar halı saha tesis müdür ve güvenlik görevlilerini kınıyorum. Bağcılar Belediye Başkanı'nın emri dendi; eğer çocukları sokmayın emri verildiyse, Sayın A******* Ö****** Başkanımızı da kınıyorum.

10 Haziran 2024 02:03

Bağcılar da ikamet etmekteyiz 09.06.2024 pazar günü 2 çocuğumla beraber saha boş müsaitken İstoç tesis müdürü ve güvenlik 11 ve 13 yaşındaki çocuklarımı içeri almadı sadece 10 dakika koşturup ter atacak çocukları oynatmadı sonrada gençlere spor öneriyorsunuz maalesef belefiyecilik sadece lafta kalıyor bu çocuklar kapıdan geri çevrildi ilgililere bildirilir Bağcılar belediyesinden bu yaklaşımı yakıştıramadım ben çocukları el üstünde tutup sahaya beklerdim İstoç Bağcılar halısaha tesis müdür ve güvenliğini kınıyorum Bağcılar belediye başkanının emri dendi eğer çocukları sokmayın emri verildiyse sayın A** ö** başkanımızıda kınıyorum

28 Temmuz 2024 17:10 (Şikayetten 1 ay sonra)

Değerli Vatandaşımız; bahse konu başvurunuz ile ilgili olarak adres ve iletişim bilgilerinize ihtiyaç duymaktayız. Hassasiyetiniz için teşekkür ederiz. Bağcılar Belediye Başkanlığı.

14 Mart 2024 10:20

01 Temmuz 2025 03:13
Esra sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2023 16:30

Bağcılar Belediyesi Kaldırım Mantar Talebi