Nuray sonuçtan çok memnun

Manuka Ve Aras Kargo İle Yaşadığım Sorunlar

19 Temmuz 2024 12:34
Nuray'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayet birimindeki Derya hanıma çok teşekkür ederim sorunumla ilgilendi umarım işini düzgün yapamayanlar ile ilgili en kısa zamanda işlem yapılır ben kimseye hakaret etmedim çünkü”

Manuka pişmanlıktır. Ben 26.06.2024 tarihinde Manuka'dan ürün siparişi verdim. Kargoya bir türlü vermediler, arayıp söylediğimde de çok yoğunuz bu yüzden gecikiyoruz diye bilgi veriyorlar. Kargoya verdikleri zaman da çok geç verdiler. Ürün elime 06.07.2024 tarihinde ulaştı. Ben düğün için sipariş vermiştim, düğün bittikten sonra gelince iade etmek istedim. Kargo ücreti size ait 69.99 TL iadenizde keseceğiz, bu şekilde iade edebilirsiniz dediler. O kadar para verip alıyorsunuz, hem geç kargoya veriyorlar hem de kargo firması 05.07.2024 tarihinde teslim edildi diye sisteme düşmüş. Aynı gün kargoyu geçtim, beş gün sonra kargoya verdiler. Şimdi de kargo firması Aras Kargo İpek Yolu şubesi, evden alım talebi yaptığım halde gelip almıyor. Şubeyi aradığınızda demek ki işimiz vardı, gelemedik, tekrar talep oluşturun deyip yüzünüze kapatıyorlar. Genel merkezleri de sizi arayacağız diyerek üç gündür dönmüyor. Manuka'yı aradığımda da bizle ilgili bir sorun yok, kargo şubesi ile halledin deyip yardımcı olmuyorlar. Hem Manuka'dan hem de Aras Kargo İpek Yolu şubesinden şikayetçiyim. İnsanlara internet alışverişi kolay diyerek reklam yapıp öneriyorlar, sipariş verdiğinizde ise ilgilenmiyorlar. Bir de adı duyulmuş firmayız diyorlar, siparişi geç kargoya veriyorlar. Daha bir de iade ücreti sizden kesiliyor. Müşteri hizmetleri de hem bilgili değiller hem de ilgilenmiyorlar.

19 Temmuz 2024 12:34 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

24 Temmuz 2024 15:45

Değerli Müşterimiz ; Paylaşmış olduğunuz geri bildiriminize ilişkin tarafınızla telefon numaranız üzerinden iletişime geçilmiş olup çözüme yönelik işlemler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.Bizlere her türlü konuda ulaşabilirsiniz. Sevgilerimizle, Aras Kargo

Nuray
Nuray
24 Temmuz 2024 18:26

Aras Kargo Kargo, Bana Gelmeden Geri Gitti.

03 Mayıs 2024 21:00
Aras Kargo Kargo, Bana Gelmeden Geri Gitti.

07 Aralık 2024 12:28
Ali sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2024 14:33
Nefise sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2024 12:17
Betül sonuçtan çok memnun

27 Şubat 2024 16:59
"Benimle ilgilenen kibar ve çok ilgili Hatice Hanıma çok teşekkür ederim, çok tatlıydı. Böyle ilgili temsilcileri öpüyorum😚😚"
Aras Kargo Kargo Şubesi Ev Teslimatı Yapmama Sorunu

Aras Kargo Kategorileri