Güldal sonucu yetersiz buldu

Kayıp Kargo Ve İlgisiz Hizmet

Güldal
23 Kasım 2024 21:35

15 Kasım'da Edremit Akçay'dan İstanbul'a gitmek üzere Aras Kargo'ya Teslim ettiğim 5 kiloluk yağ tenekem kayboldu, yerine gitmedi, ulaşmadı. Bir hafta geçmesine rağmen bir haber gelmedi kendilerine gidip sorduğum zaman bir de azar işittim. Bu konu bizi ilgilendirmiyor biz oradan haber bekliyoruz dediler. Nereden haber beklendiği belli değil olan benim 5 kiloluk yağıma oldu. Ortada yok maalesef. Bu konuda şikayetçiyim. Gereken yapılsın istiyorum.

23 Kasım 2024 21:08

15 Kasım'da Edremit Akçay'dan İstanbul'a gitmek üzere Aras Kargo'ya Teslim ettiğim 5 kiloluk yağ tenekem kayboldu, yerine gitmedi, ulaşmadı. Bir hafta geçmesine rağmen bir haber gelmedi kendilerine gidip sorduğum zaman bir de azar işittim. Bu konu bizi ilgilendirmiyor biz oradan haber bekliyoruz dediler. Nereden haber beklendiği belli değil olan benim 5 kiloluk yağıma oldu. Ortada yok maalesef. Bu konuda şikayetçiyim gereken yapılsın istiyorum. Zekeriya Başkurt

23 Kasım 2024 21:52 (Şikayetten 17 dakika sonra)

Tuğba sonuçtan çok memnun

22 Ocak 2024 12:14
"Teşekkürler"
Hatice sonuçtan çok memnun

01 Şubat 2025 16:58
"Biraz zor oldu ama kargom elime ulaştı müşteri hizmetlerine ve firmaya gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyorum."

10 Temmuz 2024 18:42

Aras Kargo Kategorileri