Tuba sonuçtan çok memnun

Aras Kargo (Saka) Korucuk Sürekli Gelen Adres Yetersizliği Mesajı

07 Ağustos 2024 10:22

Trendyol'dan almış olduğum ürünüm 2 gündür Aras Kargo (Saka) Korucuk Şubesi'nden dağıtıma çıktığı halde adres yetersizliğinden tarafıma iletilemiyor. Alışverişlerimin çoğunu internet üzerinden yapmaktayım. Daha bu sektöre yeni başlamış olan firmalar teslimatta sorun yaşamazken yıllarını veren Aras Kargo sürekli adres yetersizliği sorunu yaşatıyor. Diğer firmalar evimi kolayca bulurken ki yaşadığım evin altındaki dükkanın ismine kadar yazılıyken adres yetersizliği diye 'Otomatik' bir mesaj atıyor. Kuryenin telefon ile araması yardım alması ne kadar sürebilir ki? Ya da kuryenize ne gibi zarar olur iletişimde olmak? Bu şekilde kurumsal davranmaya çalışıyorsunuz ama Aras Kargo aracılığı ile başıma gelen 2nci adres yetersizliği. Sürekli şubeden teslim almaya yönelik yapılan bir adım. Adres yetersiz olan ürün sürekli dağıtıma çıkıyor orası da komik tarafı. Diğer firmalar gibi müşteriler ile iletişimde olursanız. İşiniz daha da kolay olur. Hem firma, hem de kargoyu bekleyen insanların haklarına girmeyin. Benim kargom 2 gündür Korucuk'ta geziyor. Umarım kısa sürede teslimi yapılır.

07 Ağustos 2024 10:24 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

13 Ağustos 2024 16:20

Değerli Müşterimiz ; Paylaşmış olduğunuz geri bildiriminize ilişkin tarafınızla telefon numaranız üzerinden iletişime geçilmiş olup çözüme yönelik işlemler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.Bizlere her türlü konuda ulaşabilirsiniz. Sevgilerimizle, Aras Kargo

Emin sonuçtan çok memnun

10 Aralık 2024 19:08
"Teşekkür mesajı yazın dediği için bu yorumu yaptım. Yoksa şikayetim ile ilgili güzel ilgilenildi."
Murat sonuçtan çok memnun

25 Mart 2025 21:28
"Bu şubeden bir daha hiç kimsenin böyle bir sıkıntı yaşamayacağını belirtti. Teşekkürler..."
Aras Kargo İle Teslimat Sorunu: Yanlış Adres Ve Eksik Teslimat
Aras Kargo İle Teslimat Sorunu: Yanlış Adres Ve Eksik Teslimat
Cemre sonuçtan memnun değil

02 Ocak 2025 02:39
Sürekli Geciken Kargo Ve Yanıltıcı Bilgilendirme
Sevim sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2024 17:52
Aras Kargo İle Yaşadığım Teslimat Sorunu Ve Trendyol'un İlgisizliği
Aras Kargo İle Yaşadığım Teslimat Sorunu Ve Trendyol'un İlgisizliği
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2024 12:37
Aras Kargo Adres Yetersiz Yalanı