06 Ağustos 2024 21:14

Sayın Anker Yetkilisi,

Anker Nebula Mars 2 Pro Projeksiyon Cihazı Teknik Destek Talebi

06.04.2024 tarihinde Teknosa üzerinden Anker Nebula Mars 2 Pro projeksiyon cihazı satın aldım. Ürün kodu ve seri numarası gibi detaylı bilgiler paylaşabilirim. Cihazı satın aldığım günden bu yana genel olarak memnuniyetle kullanmaktayım. Ancak, son zamanlarda projeksiyonun sol tarafında dumanlı ve beyaz bir yansıma meydana gelmeye başladı. Bu durum, izleme deneyimimi ciddi şekilde olumsuz etkilemekte ve kullanım kalitesini düşürmektedir.
Daha önce de bu cihazda aynı problemi yaşayanlar olduğunu fark ettim.

Ürünün garantisi hala devam etmektedir ve bu nedenle teknik destek talep etmekteyim. Sorunun ne olduğunu ve nasıl çözülebileceğini anlayamadım. Eğer mümkünse, cihazın kontrol edilmesi ve gerekiyorsa onarılmasını rica ediyorum.

Bu sorunu çözmek için gereken adımların neler olduğunu, ayrıca süreç hakkında bilgi almak istiyorum. Ürünümün garanti kapsamında olup olmadığını ve eğer garanti kapsamında ise, garanti şartlarının bu tür bir sorunu kapsayıp kapsamadığını öğrenmek istiyorum.

Bu konuda bana yardımcı olabilecek herhangi bir prosedür, belge ya da bilgi varsa, lütfen benimle paylaşın. Sorunun çözülmesi için gereken her türlü işbirliğine hazırım.

Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum. İletişim bilgilerim aşağıda yer almaktadır. Herhangi bir sorunuz olursa lütfen benimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Saygılarımla,

Aynı sorun bende de var.

Ahmet
Ahmet

Aynı durum bende de var, 2 defa servise gitti geldi. Sonuç yok. Sorunu çözebildiniz mi?

Gökhan
Gökhan

Aynı durum bende de var. Marka diye nebula aldık ama keşke almasaydım. 3 kuruşluk çün cihazları bile bunlardan uzun dayanıyor.

02 Haziran 2024 22:49
Nebula Anker Mars 2 Pro Görüntü Sorunu (netlik Azaldı Ve Puslu)
Huseyin sonuçtan hiç memnun değil

Anker Nebula Mars 2 Projeksiyon Cihazında Kalıcı Beyaz Parlama Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

23 Ekim 2024 01:23