05 Ağustos 2024 14:20

03.08.2024 Cumartesi günü Amazon Türkiye'den 407-9443006-3499537 sipariş numarasıyla almış olduğum Trussardi Donna EDP 100ml parfüm 05.08.2024 tarihinde teslim edildi. Teslim edilen kargo kutusunun içerisinde parfümün dışında olması gereken jelatin mevcut değildi, ithalatçı bilgileri yer almıyordu, parfümün dış kutusu deforme olmuş ve bariz bir şekilde açılmıştı. Orijinal ve kullanılmamış parfümlerde sprey doğrudan parfümü püskürtmez, birkaç fısılmadan sonra parfüm gelir ancak bu parfüm doğrudan parfümü püskürttü ki bu da daha önce parfümün kullanıldığını gösteriyor. Ne kadar kullanıldığı belli olmayan, değiştirilip değiştirilmediği meçhul olan bu parfümün yenisi ve kapalı kutusu ile değişimini istediğimde müşteri hizmetleri bunun mümkün olmadığını sadece iade edebileceğimi söyledi ancak ben bu parfümü uygun şartlar ile satın aldım. İade ettiğimde tekrar bu şartlarda satın almam mümkün değil hatta belki aynı parfümü bulamayabilirim. Yaşatılan bu mağduriyetimin hakkaniyetli bir şekilde çözülmesini istiyorum.

Arda
Arda
06 Ağustos 2024 17:32

05.08.2024 tarihinde bu platform dışında, Amazon üzerinden açtığım talebe mail ile dönüş oldu ve fotoğraflar ile sipariş bilgisi detayları istendi. İstenilen bilgileri ilettim. Dönüş bekliyorum.

İsmail
10 Kasım 2023 21:23
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Kusurlu Ürün Ve Para İadesi Sorunu Yaşadım

Muhammet
02 Temmuz 2025 16:16
kusurlu-urun-ve-para-iadesi-sorunu-yasadim-1.jpg
Aydan sonuçtan hiç memnun değil

Aydan
15 Ağustos 2025 12:53
24-gundur-teslim-edilmeyen-parfum-ve-surekli-geciken-iade-1.pdf
Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

Nurcan
14 Mayıs 2025 18:39
Yanlışlıkla İade Edilen Ürünümün İmha Edilmesi Ve Mağduriyetimin Giderilmemesi
Arkin sonuçtan hiç memnun değil

Arkin
05 Haziran 2025 09:58