Aile Sağlığı Merkezleri Saglik Ocağı 28 Numaralı Sancaktepe

02 Ekim 2023 12:51

Merhabalar. 02.10.2023 pazartesi günü saat 12.5 gece Sancaktepe 28 numaralı aile sağlık merkezine geldim. B12 iğnesi vurdurmam gerekiyordu. Çocuğumu bırakacak kimsem olmadığı için hemen komşuya bırakıp sağlık ocağına geldim. 12.5 gece iğne olmam lazım, çocuğumu bıraktım yardımcı olabilir misiniz diye rica ettim. Oradaki doktorların mola saatleri, ellerinde çay rica etmeme rağmen devletin memuruna ne ricasında bulunacağım. Saat 1'de gelin dedi. Bir iğne olabilmek için 1 saat kapıda bekledim. Vicdan mı bu? Doktorların, hemşirelerin halka bu şekilde davranmasına sebep kimdir? Onlar devletin memuruysa biz kimiz? Bir kere de yolda eve gidiyorduk, çocuğum ateşlendi 12 aylık sağlık ocağının önünden geçiyordum ateşine baktırmak için geldim, kapının arasından ateş ölçerle ateşine baktılar, 38.5 ama şu an yemek molasındayız dediler. Canıma tak etti artık. İnsanlar canını, sağlığını doktorlara adıyor, bunlar ne çocuklara merhamet ediyor ne yaşlılara ne gencine. Şikayetçiyim bu burada kalmayacak. Benim çocuğum komşumda 1 saat boyunca durduysa, buradaki devlet memurların yüzünden bende bir ömür şikayette bulunmaya devam edeceğim. Gereği yapılsın lütfen.

01 Şubat 2024 13:14
Can sonuçtan hiç memnun değil

24 Numaralı (115) Aile Sağlık Merkezi

11 Ekim 2023 14:59