Aile Sağlığı Merkezleri Doktorun Alaycı Bir Tavırla Konuşması, Beni Azarlaması, İlaç Yazmaması

07 Temmuz 2023 18:21

Eryaman 8 numaralı aile sağlık merkezine gittim. İlaçlarımı almayı unuttuğum için iğne yazdırmak istedim ve doktor özgü doğan alaycı bir tavırla nasıl ilaçlarımı almayı unuttuğumu, telefonunu bir yerde unutuyor musun bunu nasıl unutursun diye alaycı bir şekilde konuşmaya başladı. Hatta gidip eczaneden kendin al ve vurul kendi kendine karar vermişsin tarzında şeyler söyledi ve ilacı yazmadı tartışarak oradan ayrıldım. Ayrıca daha erken neden gelmedin diye de beni azarladı. Benim ilacı alıp almamam onu ilgilendirmez sağlık sorunu yaşayan da benim parayı veren de onu hangi kısım ilgilendiriyor tam olarak anlayamadım. İster kullanırım ister kullanmam bu onu ilgilendirmiyor hemen doktorumu değiştireceğim ve şikayet edebildiğim her yere şikayet edeceğim.

Sana ne yazılacağı doktoru ilgilendirmez, çok ama çok ileri zeka seviyesi isteyen bir cümle. Boşa okumuş o kadar senin kadar bilemiyor tabi, senden ders alması lazım hangi ilacı hangi "bilgin" insana yazması konusunda. Madem para senin onu ilgilendirmiyor istediğin yerden al istediğin gibi kullan, ne demeye gittin doktora. Bir de utanmadan tartıştım yazmışsın, Bu seviyeye geldiğimize inanamıyorum. Muhtaç kalın, başkada bir şey demiyorum.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

01 Haziran 2023 15:54

Esenyurt Aile Sağlığı Merkezi'nde Yaşanan Mağduriyet