Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Yatak Seti Gıcırdama Sorunu Ve İlgisizlik

Özlem
03 Kasım 2024 11:43

Diyarbakır Yataş Bedding Diclekent şubesinden aldığım yatak, baza ve başlık seti, geldiği günden beri sürekli gıcırdıyor. İlk günden servis talebinde bulundum ve ürünün kusurlu olduğunu, değişim istediğimi söyledim. Ancak maalesef ilk gelişlerinde vida gevşek, ikincide vida sürüyor diyerek aralara kumaş bırakma, üçüncüde alttan ekstra vidalar çakarak sıkıştırmaya çalışma gibi birçok gereksiz ve saçma müdahaleler sonuçsuz kalınca, sonunda servis değişim talebimi Yataş'a iletti. Değişim onaylandı, size bir mesaj gelecek, değişim kodu onunla aldığınız şubeden değişim yapabilirsiniz dediler ve hiçbir mesaj gelmedi. Tam tamına 1 aydır onlarca defa müşteri hizmetlerini ve aldığım bayii aramalarıma karşın ne bir çözüm ne bir mesaj, hiçbir alaka yok. Verdiğim paraya çok yazık. Her aramamda size dönüş yapılacak deniyor ama nerede? Tamamen başlarından salıyorlar. Bu Yataş yüzünden çocuğum yatağında uyuyamıyor. O kadar yoğun bir gıcırdama var ki komşulara dahi ses gidiyor. Ama Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Bu ülkede adalet var, bir daha Yataş'ın önünden geçmem.

04 Kasım 2024 08:26 (Şikayetten 20 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Şule sonuçtan hiç memnun değil

Şule
15 Kasım 2023 16:36

Zorunlu Satış Ve Eksik Teslimat: Yataş'tan Mağduriyet Yaşıyorum

Şehmus
15 Ağustos 09:42
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
05 Aralık 2023 22:47
Görkem sonuçtan hiç memnun değil

Görkem
28 Mart 17:32