Merve sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2023 12:46

Ağustos ayında yanlışlıkla uygulama üzerinden ek paket aldım. Aldığım paketi kullanmadan hemen Vodafone müşteri temsilcisini aradım ve ek paketi iptal ettirdim. Paketi iptal ettirmeme rağmen Ağustos ayında ödemeyi yaptım. Daha sonraki aylarda da ek paketi iptal ettirmiş olmama rağmen paletim ödemesi faturama yansıdı. Ekim ayında tekrar müşteri temsilcisini aradım ve mağduriyetimi anlattım. Mağduriyetimin giderileceğini ve bir daha paketin yenilenmeyeceği söylendi fakat bu ay yine faturama ek paletin ödemesi yansımış. Yeter artık beni mağdur etmeyin ek paket kullanmak istemiyorum ihtiyacım yok neden anlamıyorsunuz.

20 Aralık 2023 15:08

Ağustos ayında yanlışlıkla uygulama üzerinden ek paket aldım bu yanlışlığı fark ettiğim an aldığım paketi hiç kullanmadan hemen Vodafone müşteri temsilcisini aradım ve ek paketi iptal ettirdim. Paketi iptal ettirmeme rağmen Ağustos ayında maliyet faturama yansıdı ve ödemeyi yaptım. Daha sonraki aylarda da ek paketi iptal ettirmiş olmama rağmen ek paketin ödemesi faturama yansıdı. Ekim ayında tekrar müşteri temsilcisini aradım ve mağduriyetimi anlattım. Mağduriyetimin giderileceğini ve bir daha paketin yenilenmeyeceği söylendi fakat bu ay yine faturama ek paletin ödemesi yansımış. Yeter artık beni mağdur etmeyin ek paket kullanmak istemiyorum ihtiyacım yok neden anlamıyorsunuz. Defalarca müşteri temsilcilerini aradım ses kayıtları var lütfen zorla ek paket satmaya çalışmayın. Kadım ayında Vodafone müşteri temsilcisi Araf’ı mağduriyetinizi giderilecek dedi işlem yapıldı. Bu ay yani Aralık ayında tekrar faturama cayma bedeli yansıdı. Yeter artık yeter sinirlerim altüst oldu Vodafone yüzünden. Benim ne yapmam gerekiyor şu saçma sapan mağduriyetten kurtulabilmek için.

Ek
23 Kasım 2023 13:46 (Şikayetten 59 dakika sonra)
Merve
Merve
26 Aralık 2023 00:37

Vodafone yüzünden Ağustos ayından beri huzurum kaçtı ve sinirlerim altüst oldu. Haklı olduğum halde mağdur ediliyorum. Her ay hakkımı aramak zorunda kalıyorum. Haklısınız telafi edeceğiz deniyor telafi ediliyor sonra bir sonraki faturada daha büyük bir miktar faturaya yansıtılıyor. Vodafone'un müşterisini bu kadar mağdur etmeye hakkı yok.

Necmettin sonucu yetersiz buldu

Necmettin