Murat sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global'den Avusturya Vizesi Başvurusu İçin Randevu Alamıyorum

14 Temmuz 2024 22:57

VFS Global'den Avusturya vizesi başvurusu için randevu almaya çalışıyorum. İnternet sitesi sürekli hata veriyor. Telefon numarası ile genel merkezle konuştuğumda randevuların zaman zaman açıldığını, siteyi sürekli kontrol etmem söylendi. Telefonuma gelen tek kullanımlık kodları saydım ve en az 57 kez denediğimi söylemek isterim ve daha bir çok kez de siteye girişi yapmama bile izin vermedi. Bireysel başvuru yolu kapatılmış resmen. Aracı şirketler aracılığıyla başvurmaya zorlanıyoruz. Birey olarak, aracı olmadan niye başvuramıyoruz? Randevular sadece aracı vize danışmanlık şirketlerine mi açılıyor? Randevu almak imkansız hale getirilmiş, insanlar resmen oyalanıyor.

17 Temmuz 2024 15:50 (Şikayetten 2 gün sonra)
Murat
18 Temmuz 2024 12:35

Sayın Gateway VFS Global müşteri ilişkileri, Memnuniyetle yardımcı olmuşsunuz teşekkür ederim. Randevu slotlarını kontrol etmeye devam ediniz, demişsiniz. Randevu alabilmek için toplam kaç kez kontrol etmemiz gerekir? 300 mü, 500 mü, 1000 mü? Biz yüzlerce kez denememize rağmen randevu bulamıyoruz, randevu bulabilmek için vize danışmanlık şirketlerine mahkum ediyorsunuz.

Hazal sonuçtan hiç memnun değil

27 Ekim 2023 23:07

VFS Global Randevu Sistemindeki Sorunlar Ve Eşitlik İhlali

20 Haziran 10:08
VFS Global Randevu Sistemindeki Sorunlar Ve Eşitlik İhlali
Emre sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 00:38

04 Kasım 2023 14:39