Turkcell'de Esım Aktivasyon Sorunu

Tarık
12 Aralık 2024 11:02

Turkcell'de hep aynı sorun, Turkcell'e numaramı taşıdım. Bu sabah aktifleşeceği ve karekodu okutmam gerektiği söylendi. Okuttum, bir an SMS'ler gelmeye başladı ve sonra etkinleştirilemiyor dedi. Artık eSIM etkinleştirilemiyor hatası ile uğraşıyorum. Daha önce de Turkcell kullanırken aynı sorunu yaşamıştım. Sonra gidip tekrar karekod oluşturttum, tekrar para ödedim ve o şekilde düzelmişti. Tekrar Turkcell'e para ödemeyeceğim. Gerekirse teknik sebeplerden hattımı başka bir operatöre taşıyacağım ve kurtulacağım. Hattım çalışmadığı için de işimi yapamıyorum. Acil çözüm bulma şansımız var mı?

12 Aralık 2024 11:03 (Şikayetten 1 dakika sonra)

12 Aralık 2024 11:49

Demir sonuçtan memnun

21 Aralık 2024 12:06
"Operatör değişikliğinin olacağı saatin tam tamına 12 saat sonrasında hat geldi. Burada şikayetlerini okuduğum diğer müşteriler gibi birkaç gün hatta hafta şebekem gelmeseydi muhtemelen geldiğim yere geri giderdim. 12 saat de olsa 1 dakika bile olsa beni iletişimsiz bırakmamanız gerekiyordu. Acil bir arama yapmam gerekseydi bunun sorumluluğunu nasıl alacaktiniz? Esim Turkcell'de olmamış maalesef yakıştıramadım. Başka bir operatörden geçecek olan insanlar şimdiden bu sinir harbine hazırlıklı olsun. Artık şansınıza hattınız kaç saat sonra acilirsa."
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

28 Şubat 2025 22:53
Turkcell E-Sim Kabusu: Sürekli Kesilen Şebeke Ve Çözümsüzlük
Mustafa sonuçtan çok memnun

09 Ağustos 2024 15:36
"Paylaştıktan hemen sonra sorunum çözüldü teşekkürler"
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2025 16:19
Avni sonuçtan hiç memnun değil

06 Haziran 2025 07:07

Turkcell Kategorileri