Trendyol'da Sipariş Görünmüyor: Ödeme Yapıldı, Sipariş Yok

01 Aralık 2024 12:24

29 Kasım 2024 tarihinde Trendyol Milla üzerinden pijama takımı satın aldım. Ödeme anında banka hesabımdan çekildi, ancak siparişim ‘Siparişlerim’ kısmına düşmedi.

Durumu fark edince müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim. Bana bunun ‘sistemsel bir sorun’ olduğu ve iade için 2-10 iş günü beklemem gerektiği söylendi. Ancak bu mağduriyet tamamen Trendyol’un sistem hatasından kaynaklanmakta olup, beni bekletmeye hiçbir hakları yok!

Ben ödeme yapmış bir müşteri olarak ya siparişimin hemen oluşturulmasını ya da ücretimin derhal iade edilmesini talep ediyorum. Beklemek benim problemim değil!

Eğer bu mağduriyetim çözülmezse, hem Tüketici Hakem Heyeti’ne başvuracağımı hem de bankam aracılığıyla chargeback işlemi başlatacağımı bildiriyorum.

Trendyol’un kurumsal bir firma olarak bu sorunu çözmesini bekliyor ve ivedi dönüş talep ediyorum. Böyle büyük bir firmanın böyle küçük bir problemi çözememesi gerçekten üzücü!

Şevval
02 Aralık 2024 18:05

Trendyolmilla Ücreti Çekti, Siparişim Hala Görünmüyor, Çözüm Yok! 1 Aralık gecesi Trendyol üzerinden bir sipariş verdim. Ödeme banka hesabımdan çekilmesine rağmen siparişlerim kısmında hiçbir işlem görünmüyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise Ortalama 2-10 iş günü içerisinde bankanıza iade edilecektir 24 saat içerisinde sipariş oluşmazsa yatırılacak tarzında bir yanıt aldım. 24 saat geçti sonuç olarak bankama yönlendirildi mi diyorum net cevap iletilmemekle beraber bilinmezlik iletiliyor Ancak param Trendyol’da kaldıysa neden doğrudan iade işlemi yapılmıyor? Bankayı muhatap göstermeleri tamamen ilgisizlik ve sorumluluk almamaktan başka bir şey değil. Defalarca şikayet oluşturdum ve destek talebinde bulundum ama hiçbir sonuç alamadım. Büyük bir e-ticaret platformundan böylesine ilgisiz bir tutum beklemezdim. Paramın bir an önce iadesini talep ediyorum ve sürecin hızlandırılmasını rica ediyorum. Sipariş için paranın benden çekildiğine dair dekont ekstre bilgilerim de mevcut. İvedi olarak ücretin iletilmesini talep ediyorum

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Beden Gönderildi Değişim Yerine İade Yapıldı Fiyat Farkı Mağduriyeti

10 Ekim 20:05
Yanlış Beden Gönderildi Değişim Yerine İade Yapıldı Fiyat Farkı Mağduriyeti
yanlis-beden-gonderildi-degisim-yerine-iade-yapildi-fiyat-farki-magduriyeti-1.jpg

24 Mayıs 2024 14:30
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2024 17:03
Trendyolmilla Trendyol'la Milla Mağduriyeti