Hale sonuçtan çok memnun

İademi Reddeden Para İademi Yapmayan Trendyol Milla!

28 Haziran 2024 14:13

9 Haziran 2024 tarihinde Trendyol Milla'dan 9289981854 sipariş numarası ile 1459,96 TL'lik alışveriş yaptım. Ürünler elime 14 Haziran Cuma günü Trendyol Express aracılığıyla ulaştı. Ürünlerden iki tanesini iade etmek için işlem başlattım, iki ürün için tek iade kargo kodu çıktı, ürünleri iç içe aynı poşete koydum. Aynı kod ve aynı mağaza olduğu için bir tanesine iade kargo kodu ve bilgileri yazdım. Yine Trendyol Express ve 7330015562126279 iade kodu ile kuryeye içinde iki elbisenin olduğu paketi teslim ettim. Ürünler 22 Haziran 2024 tarihinde ve saat 10:16'da Erguvan şubeye ulaşmış olarak görünüyor. Ürünlerden birinin iadesi 22 Haziran tarihinde onaylandı, ücreti bankaya yatacak ancak aynı paketteki diğer ürünün depoya ulaşmadığı bilgisi geldi. Teslimat detay kısmında depoya ulaşmış olarak görünüyor. Defalarca canlı yardım ve müşteri hizmetleri aramaları neticesinde hiçbir çözüm bulunamadı. Aynı paketteki bir ürünün depoya ulaşıp birinin ulaşmaması anlaşılır bir durum değil. Trendyol Express ile görüşme sağladığımda, Trendyol Milla deponun onlara ulaşıp eksik ürün için işlem yapması gerektiğini, depoya giren ürünlerin kamera kaydı ile açıldığını öğrendim. Kamera kayıtları detaylı incelenmiş olsaydı iki adet ürün yolladığım görünürdü. Ancak bana dönen müşteri hizmetleri yetkilisi ürünün depoya ulaşmadığını ifade etti. Tüketici heyetine başvuracağım. Kamera görüntülerinin incelenmesini ve tarafımla paylaşılmasını talep ediyorum.

17 Temmuz 2024 18:46

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum gelişmeleri paylaşacağım

Yorumlar (7)

Eda

Sonuçlandı mı acaba aynısı benimde başıma geldi ya

Zeynep

Benimde aynı şekilde oldu ve 2000 TL kayıplara karıştı resmen ürünler üzerime olmadı diye geri iadeye verdim üstüne hem ürün hem param hem de hesabım yok

Ebru

Sonuçlandı mi acaba

Henüz bekliyorum

Tulay

Benimde aynı şey başımda iki ürün gönderdiğime o kadar eminim ki zaten ürün elimde yok ama ısrarla tek ürün gönderdiniz diyerek kamera kayıtları incelendi diyor bence yalan orada paket açan kişinin dikkatinden kaçtı biz burada mağduruz

Gülten

Aynı şey benimde başıma geldi, Trendyolmilla paraya sıkışmış galiba bizden çıkarıyor acısını

Hale

Trendyol Milla'dan kesinlikle alışveriş yapmayacağım artık elbiseyi muhtemelen kaybettiler simdi de depodan çıkmadı diyorlar. Kamera kaydı aliyorlamis paketleri acarken paket içinden çıkmadığını ispatlasınlar o halde ellerinde görüntü mevcuttur.

Arda sonuçtan hiç memnun değil

Trendyolmilla İade Süreci Eksik Ürün Sorunu

07 Haziran 2024 10:46

17 Şubat 2024 17:59
Trendyol Paramı Da Ürünü De İade Etmedi
Derya sonuçtan hiç memnun değil

17 Ağustos 2024 13:34