Canan sonuçtan hiç memnun değil

25 Eylül 2024 11:28

Trendyol'dan, satıcısı da Trendyol olan Rayban marka bir güneş gözlüğü aldım. Ürünün 3-4 ay kullanımından sonra camındaki Ray-Ban yazısı silinmeye başladı. Altı yıl önce Atasun'dan aldığım gözlüğümde hiçbir soyulma yokken, bunun silinmesi sahte olduğunu gösteriyordu. Trendyol'a incelenmesi ve değişimi için yolladım. En geç 21 iş günü içinde analiz edilip dönüş yapılacağı söylendi. 21 iş günü geçti ve dönüş sağlanmadı. Canlı desteğe bağlanıp talep oluşturdum. Oluşturduğum talebe en geç 3 iş günü içinde dönüleceği söylendi. Dönüş olmadı. Bir daha canlı desteğe bağlandım, yine 3 iş günü bekleyin dedi. Bekledim, yine dönüş olmadı. Böyle 3 defa canlı desteğe bağlanıyorum. Her seferinde kopyala yapıştır 'bekleyiniz' deniyor ve dönüş sağlanmıyor. Muhatap bulamıyorum. Canlı destek çalışanları gerçekten var mı, yoksa bilgisayarla mı konuşuyorsunuz belli değil. Hepsi aynı paragrafı atıyor.

Trendyol Rayban Gözlük Değişim Sürecinde Belirsizlik Ve İletişim Sorunları

Gökhan
02 Haziran 21:31
Emre sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2024 15:59
Trendyol Ve Atasun'un Ürünüme El Koyması
Bekir sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2024 11:07
Trendyol'dan Aldığım Rayban Gözlükte Sorun ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Didar sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2024 15:33
Trendyol'dan Aldığım Rayban Gözlükte Kalite Sorunu Ve Uzayan İade Süreci
Trendyol'dan Aldığım Rayban Gözlükte Kalite Sorunu Ve Uzayan İade Süreci
Nurzin sonuçtan hiç memnun değil

Nurzin
17 Eylül 2024 13:25