Trendyol Fırın Arızası Talebi

14 Ağustos 2023 09:56

5 Nisan 2023 tarihinde Trendyol'dan teslim aldığım digital antrasit ankastre fırın 8 prog. Fırını aldım. Eve teslim edildi ancak teslimden sonra fırının çevirme düğmesi ilk kullanımda arızalandı ( 0533... 97 telefon ile tarafıma ulaşım sağlayan servis eve gelerek tamir işlemini yaptı. Daha sonra tekrar aynı düğme arızalandı tekrar kayıt açtırdım yine servis geldi. Düğmenin değişmesi gerektiğini söyleyerek yeni düğme ile birkaç gün sonra geleceklerini söyledi. Bunun üzerine 1 ay geçti. Tekrar servisi aradığımda aslında düğmenin sipariş edilmediği ve servis talebimin kapatıldığını öğrendim. Tekrar servis kaydı yaptırdım. Tekrar servisten geldiler birkaç gün sonra düğme ile geleceklerini söylediler ve geçen hafta servisten gelerek düğmeyi değiştirdiler. Aynı gün fırını çalıştırmak istediğimde yine düğme arızalandı, fırın kapatılamadığı için fişini çekmek zorunda kaldım ve fırın yemeğim pişiremediğim için bozuldu. Şu an yine servis çağırmak istiyorum ancak aynı sorunları tekrar yaşamak istemediğim için mağduriyetimin düzeltilmesini istiyorum.

Kübra
23 Eylül 2024 15:27
Trendyol Exep Marka 3lü Set Mağduriyeti
Şerafettin sonuçtan hiç memnun değil

Şerafettin
17 Ocak 2024 23:30
Trendyol Firmasından Alınan Kusurlu Ürün Değiştirilmiyor
Bariş sonuçtan hiç memnun değil

Bariş
21 Ağustos 2024 19:16
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2024 09:54
Görkem sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Ankastre Fırın İlk Kullanımda Arızalandı, Servis Ve Trendyol Destek Vermedi

Görkem
17 Ekim 2025 12:44