Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Teknosa Akıllı Saat TCL

Pınar
10 Eylül 2024 09:21

Kardeşime 19.08.24 tarihinde TCL mt 42X Movetime famıly akıllı saat pembe olanından aldım. Mağazada istediğim renk olmadığı için internet üzerinden sipariş ettim. Genel bilgileri mağazadan almıştım. Saat için 48 saat şarj süresi olduğu fakat çocuğun kullanıma bağlı olarak 24 saate kadar tekrar şarj edilmesi gerektiği söylenildi. Şarjı bırakın 24 saat 4 5 saat zor gidiyor. Doğru düzgün kullanılmamasına rağmen sürekli sim kart hatası veriyor. Satıcıyla hiçbir şekilde bağlantı kuramadım. Mağaza ıd si bulunamamıştır şeklinde uyarı veriyor. Değişim talep ediyoruz.

28 Eylül 2024 13:07

TLC mt42x markalı Teknosa sitesinden saat aldım. Teknosa sitesinden almama rağmen farklı satıcılardan sattığını bilmiyorduk. Saatte sim hatası çıktığında şikayet vara yazdım. Teksona geri dönüş yaptı ama yardımcı olamayacaklarını KVK servisine götürmem gerektiğini herhangi bir sıkıntıda bize de getirebilirsiniz siz kendiniz gönderirseniz daha hızlı hallolur dendi. Bursa da KVK servisi kapandığı için Teknosa'ya götürdük. Bize siz internetten alışveriş yapmayın o zaman şeklinde müdüründen dönüş alındı. İzmir'e gönderin saati denildi. Teknosa'dan alışveriş yapmak hata!

Ek
10 Eylül 2024 09:23 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Berna sonuçtan hiç memnun değil

Berna
27 Kasım 2024 19:41
Rüveyda sonuçtan hiç memnun değil

Rüveyda
21 Ocak 2024 20:38