Faruk sonuçtan hiç memnun değil

TEB Şubesinde Para Çekme Çilesi: Otomatlar Ve Gişe Görevlileri Yetersiz

15 Kasım 2024 18:50

15.11.2024 tarihinde TEB Alibeyköy şubesinden 38000 TL para çekmek için saat 15'e doğru bankanıza gittim. Bankodan numara aldım (3504) ve numaram gişeden çağırılınca soldaki gişeye gidip görevliye para çekmek istediğimi söyledim. Ne kadar çekmek istediğimi sordu 38000 TL çekmek istediğimi söyledim. 50000 TL altındaki para çekme işlemi için banka içerisindeki otomattan işlem yapabileceğimi söyledi. Bankodaki görevliler diğer müşteriler ile ilgilendi. Müşteriler bitip de gişe görevlileri boşa çıkınca tekrar sıra numarası alıp bu sefer 51000 TL çekmek istediğimi söylediğimde de gişe görevlisi 50000 TL üzerindeki para çekme işlemi için daha önceden bankayı arayıp para ayırtmam gerektiğini söyledi. Bankada benim gibi 50000 TL altında para çekme işlemi yapmak isteyen bir sürü müşteri, otomatta para çekme sırası beklerken, gişe görevlisi banka önünde çıkıp sigarasını içti. Netice olarak benim sadece 38000 TL kadar parayı çekebilmem 1 saat kadar sürdü. Otomatın amacı hayatımızı kolaylaştırmak ve işlemi gişe görevlisinin mesaisini harcamadan para çekmek ise de amacına kesinlikle ulaşamıyor. Otomattan da yine müşteri temsilcisine bağlanmak için bekliyoruz. Bütün işlemi karşımda canlı duran gişe görevlisi yerine uzaktan görüntülü görüşme ile başka bir görevli sayesinde yapıyoruz. Ya bankamatik işlem limitlerinizi yükseltin, ya gerçekten düzgün çalışan gişe görevlileri ile çalışın, ya da gerçekten düzgün çalışan insan ile muhatap olmadan güvenli işlem yapabileceğimiz otomatlar üretin. Başka bankalar bunu yapıyor siz de yapabilirsiniz.

15 Kasım 2024 19:03 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

21 Kasım 2024 01:17

Henüz banka tarafından kimse aramadı.

Özdemir
03 Aralık 2024 16:16
Burak sonuçtan hiç memnun değil

TEB Şubesinde Nakit Çekim Sorunu Ve Ekstra Ücret

Burak
13 Mart 2025 11:57
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

26 Mayıs 2024 00:02
TEB Den İkinci Sınıf Vatandaş Muamelesi
TEB Den İkinci Sınıf Vatandaş Muamelesi
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Burcu
30 Nisan 2025 23:35