Gebze Center Taksi Şikayeti!

29 Ocak 2024 10:11

Plakasını alamadığımız yarım saat önce bir taksiden taksi çağırdım Gebze Center taksicisi geldi arkada ablamın bebeği ağladı bir ton laf söyledi inene kadar bir şey söylemedik kadın olduğumuz için indik ve durağı aradık uyarmaları için beyefendi ablama bağırdı bir taksiden taksi söylemeyin o zaman diye kardeşim o zaman sizde böyle davranacaksınız  taksi kullanmayın saygısız insanlarsınız çok bilmiş gibi bir de benim de iki çocuğum var onlar böyle ağlamıyor her çocuk bir değil bey. Feni Allah ailenize sabır versin sizin gibi insanlar çekilmez tekrar durağı ben aradım yüzüme kapattılar kapatırsınız tabi kadın görünce üstüne gitmek kolay gücünüz kadınlara yetiyor ne yapalım çocuğun ağzını mi bantlayalım bir de arabayı hızlı sürmeler falan kendinize gelin biraz hepimiz insanız kimse kimsenin moralini bozmaya hakkı yok. Yolda da bir taksi uygulamasını kapattı sırf sorun çıkaracağım beni şikayet etmesinler diye.

Taksiciler Odası Gebze Hizmet Taksi 02 Plaka

05 Temmuz 2023 10:56
Taksiciler Odası Gebze Hizmet Taksi 02 Plaka

13 Kasım 2023 10:52
İstanbul Taksiciler Esnaf Odası (ITEO) İstanbul/Bahçelievler Dereyolu Caddesinde Taksici Şikayeti

29 Ekim 2024 13:37

Taksiciler Odası Sanatoryum Taksı Şoförü Tacız Ve Darp!

01 Kasım 2023 12:21