Esma sonuçtan hiç memnun değil

Taç Mutfak TAÇEV'den Gönderilmeyen Sipariş

Taç Mutfak TAÇEV'den Gönderilmeyen Sipariş
30 Eylül 2024 16:34

Taçev online sitesinden 22.09.24 tarihinde sipariş oluşturdum. Siparişimin durumu hâlâ 'teyit edildi' aşamasında. Benimle birlikte kardeşim de sipariş vermişti, onun ürünleri 4 gün önce teslim edildi ama benim siparişimin durumunda hiçbir değişiklik yok. 1 haftadan fazladır online olarak yazıyorum, kimse cevap vermiyor. Telefon ile arıyorum, kimse açmıyor. 'İlk sıradasınız, bekleyin' diyorlar ama tam 50 dakikadır telefona bakan yok. Nasıl ilk sırada olup da neredeyse 1 saattir telefonda müşteriyi bekletiyorsunuz? Koskoca firmada bir muhatap bile bulamıyorsunuz. Siparişin akıbetini öğrenmek için bir daha asla alışveriş yapmam. Benim için Taçev bitmiştir. Paramla rezil oldum.

Esma
Esma
02 Ekim 2024 11:49

Taç müşteri hizmetlerine bunca zamandır hala ulaşamadım geri dönüşte sağlanmadı böyle bir şey ilk defa başıma geliyor bilindik marka olsun muhatabımız olur herhangi bir durumda dedim ama yanılmışım kimse telefonlara bile cevap vermiyor günde 10defa arıyorum ilk sıradasınız diyor 2saat bekliyorum telefonun başında kimse bakmıyor keşke farklı bir markadan alışveriş yapsaydım da böyle bir mağduriyet yaşamasaydım bir daha asla Taç almam!

Esra
Esra

Bütün herkesi aynı şekilde mağdur etmişler bir de koskoca Taç markasi

İbrahim
08 Ekim 2024 21:29
Ürün Teslim Edilmedi, İletişim Kesildi

Taçev'de Sipariş Çıkmazı: Ne Para Ne Bilgi!

24 Mart 2025 14:29

26 Eylül 2024 11:09
Taç Mutfak Tacev.com Ve Taç Ürünleri.
Taç Mutfak Tacev.com Ve Taç Ürünleri.