Esin sonuçtan hiç memnun değil

SuperStep Satış Danışmanının Yanlış Ürün Vermesi

SuperStep Satış Danışmanının Yanlış Ürün Vermesi
19 Haziran 2024 21:04

18.05.2024 tarihinde Armada Süper Step mağazasından spor ayakkabısı almaya gittim. Oradaki satış danışmanı S***** Bey'den istediğim modeli söyledim. Bana bir model getirdi, ancak numarası 36,5 olduğunu ve başka olmadığını söyledi. Denedim ama sıktı. Ben başka modelin 37 numarasını istememe rağmen bana 36,5 getirmiş. Ben de kendisine güvenip bir gün giydim, fakat ayağımı sıktı. Numara kontrol ettiğimde bana 36,5 verdiğini anladım. Mağazaya numara değişikliği için gittiğimde kendisinin olmadığını, başka bir mağaza müdürü olduğunu gördüm ve bana değişim yapılamayacağını söylediler. Bu kadar kötü bir durum olamaz. Ben güvendim kendisine, Süper Step mağazasına hiç yakışmadı. Ürünün değişimini, değişim yapılmıyorsa para iadesini talep ediyorum. Bu durumu Tüketici Hakem Heyeti'ne taşıyacağım.

23 Temmuz 2024 12:05

18.05.2024 tarihinde Armada süper step mağazasından spor ayakkabısı aldım ayak numaramın 37 olduğunu söylememe rağmen bana satış danışmanı 36,5 spor ayakkabısını vermiş benim güvenmem neticesinde spor ayakkabısını giydiğim de ayağımı sıktığını fark edip mağazaya götürdüm fakat numara değişikliği yapılamayacağı söylendi ben bu durumu kabul etmiyorum mağduriyetimin en kısa zamanda giderilmesini rica ediyorum o kadar para verip de mağdur olmak buna denir ben para iddiası yapılmasını istiyorum ve bir daha asla süper step mağazasından ürün almayacağım sözde isim yapmış bir mağaza sorunumun en kısa zamanda çözülmesini rica ediyorum

01 Temmuz 2024 18:05

18.05.2024 Armada süper step mağazasından spor ayakkabısı aldım ayak numaramın37 olduğunu ve ayağımın rahatsızlığını belirtmeme rağmen satış danışmanı beyefendi ile olan konuşmamı daha önce yazmama rağmen bugün bana olumsuz cevap geldi isim yapmış bir mağazaya gelip ürün almak istiyorum satış danışmanı beyefendinin yapmış olduğu hata yüzünden benim o kadar para verdiğim ürünü kullanamıyorum sizler nasıl bir ürün direktörüsünüz nasıl bir lakayıtlıktır bu müşteri kaynaklı olmasına rağmen hala siz utanmadan siz bana olumsuz cevap veriyorsunuz bizler sizlere güvenip ürünü alıyoruz ama sizin işini bilmeyen satış danışmanınız yüzünden onca paramız heba oluyor bu olay sadece süper step mağazasında geçerli ya da bana özel bir arkadaşımın başına geldi ürününü değiştirdiniz ben bunun peşini bırakmayacağım Tüketici Hakem Heyeti'ne ve sizi rezil edeceğim her yere yazacağım böyle terbiyesizlik olmaz

20 Haziran 2024 09:19 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

Esin
30 Haziran 2024 18:17

Yapmış olduğum şikayet için hala geri dönüş sağlanmadı neden

Esin
01 Temmuz 2024 11:26

Ben süper step mağazası kadar lanet iğrenç müşteriyle dalga geçen müşterisine satış danışmanı tarafından yanlış verilip ürününü geri almayan bir mağazaya hiç rastlandım ben o ayakkabıya 3bin 500 lira para verdim ayağımının rahatsız olduğunu söyledim ona rağmen dalga geçer gibi satış danışmanımız bana küçük numara verdi ve şikayetim kabul görmedi ben de bu durumu Tüketici Hakem Heyeti'ne ve birçok yere şikayet edeceğim insanlarla dalga geçmek neymiş göreceksin

13 Ağustos 2024 06:29
SuperStep İnternet Ve Mağaza Arasında Yaşanan İade Sorunu

01 Eylül 2024 21:52
SuperStep Yanlış Numara Ayakkabı Sorunu Ve Tekrar Eden Hatalar
SuperStep Yanlış Numara Ayakkabı Sorunu Ve Tekrar Eden Hatalar
Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

Çağrı
26 Ekim 2024 15:44
Kullanılmış Ürün Ve İade Sorunu
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Ayakkabı Birkaç Kullanımda Aşırı Esnedi Ve Çözüm Sunulmadı

Ayşenur
23 Ekim 11:03
Yeni Alınan Ayakkabı Birkaç Kullanımda Aşırı Esnedi Ve Çözüm Sunulmadı
Kunter sonuçtan hiç memnun değil

05 Mayıs 2024 23:32