Berrin sonuçtan çok memnun

SuperStep Kentpark İade Alınmayan Ayakkabı Çok Mağdur Oldum

SuperStep Kentpark İade Alınmayan Ayakkabı Çok Mağdur Oldum
11 Eylül 2024 19:16
Berrin'in Teşekkür Mesajı
“Ürünümün iadesi yapıldı çok teşekkür ederim ilginiz için”

Kentpark SuperStep mağazasından kızım için 03.09.2024 tarihinde Converse marka ayakkabı aldım. Mağazada numarası yok diye kargoyla evime 1 hafta sonra gönderdiler. 09.09.2024 tarihinde ayakkabıyı teslim aldım. Evde denedik, ayakkabı kızımın parmak ucuna vurdu ve 11.09.2024 tarihinde Kentpark AVM'ye gittim, başka bir ayakkabı ile değişimini istedim. Bana ayakkabı giyilmiş, değişim yapamayız dediler. Ayakkabıyı giymedik, kızımı değişim yapacağım diye o gün okula bile göndermedim ve tekrardan yaklaşık 3500 TL ödeyip Nike marka bir ayakkabı daha almak zorunda kaldım. Hiç giyilmeyen bir ayakkabıyı arkası aşınmış diyerek değişim yapmadılar. Biz ayakkabıyı dışarıda kesinlikle giymedik, gönderdikleri yerden giyilmiş denenmiş bir ayakkabıyı gönderdiler. Belki ama sanki bizden kaynaklanmış gibi beni mağdur ettiler. Resmen mağazayı arıyorum, telefonlara cevap veren yok. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. En kısa zamanda ürünü iade etmek istiyorum. Kızımın giyemeyeceği bir ayakkabıya boşuna dünya para vermiş oldum.

12 Eylül 2024 08:16 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

12 Eylül 2024 15:58

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili sizinle iletişime geçilerek bilgilendirme sağlanmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

Berrin
15 Eylül 2024 14:41

Ürünümün iadesi yapıldı çok teşekkür ederim ilginiz için

Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2023 16:47
Burak sonuçtan çok memnun

18 Ekim 2024 17:32
"Sorunum çözüldü teşekkürler"
Turgay sonuçtan çok memnun

10 Temmuz 2023 12:41
"İlgi ve yardımlarınız için teşekkür ederim."

15 Temmuz 2024 04:21

SuperStep Converse Ayakkabıda Kalite Sorunu Ve Mağaza İade Süreci