Şok Market'te Fiyat Farkı Ve Çalışan Davranışı

Şok Market'te Fiyat Farkı Ve Çalışan Davranışı
26 Ekim 2024 23:41

Bugün; D**** A***** Bulvarı Zafer Mahallesi No: 97-99 Esenyurt/İstanbul adresindeki Şok markete girdim. Mağazada, reyondaki fiyat ile kasadaki fiyat farklıydı. Reyon görevlisine durumu belirttiğimde, reyondaki fiyat kağıdını elimden alıp 'Bu fiyata alıyorsanız alın' dedi. Ben de yasal hakkımı aramak için fiyat bilgisinin fotoğrafını çekmek istedim, vermeyince o anı videoya almaya başladım. Market çalışanı birden sinirlenip sesini yükseltmeye başladı. O sırada tüketici haklarını arayıp bilgi aldım ve söylenildiği gibi mağazadan (fiş bilgisi için) reyondaki değil de kasadaki fiyata ürünü aldım. Mağazadan çıktım, aracıma bindim. Mağazanın dışarıdan videosunu çekmeye çalışırken içeriden Şok market çalışanı üzerime yürüyerek arabamı yumruklamaya başladı, plakamı aldığını söyleyerek beni tehdit etti. Polisi aradım, memurlar gelmeden adamı hemen gönderdiler oradan ve hiçbir işlem yapılamadı. Polisler de karakola gidip şikayetçi olmam gerektiğini söyledi. Kamera kayıtlarında hepsi mevcuttur zaten. Ben, yasal yollarımı sonuna kadar tabii ki arayacağım, ancak çalışanlarınıza gerekli eğitimleri vermediğiniz için bugünkü mağduriyeti yaşadığımı düşünüyorum. Sizin gibi bir firmaya hiç yakışmadı. Bunu şikayet olarak ziyade, firmanızın mağduriyeti olarak kabul edip gereğini yapmanızı rica ediyorum.

27 Ekim 2024 08:58 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Yetkili birime şikayetiniz iletilirken kişisel bilgilerinizin (ad, soyad, iletişim numarası) paylaşılmasını ister misiniz? Bilgi vermenizi rica ederiz. İyi günler dileriz.

Burcu
Burcu
27 Ekim 2024 21:54

Evet paylaşabilirsiniz

27 Ekim 2024 22:04

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

19 Ocak 2025 20:25
Şok Marketler'de Yanıltıcı Fiyatlandırma Ve Personel Saygısızlığı

21 Şubat 2025 00:00
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2024 15:44
Şok Marketler Kasiyerin Çirkin Tavırları Ve Söylemleri
Şok Marketler Kasiyerin Çirkin Tavırları Ve Söylemleri

Şok Markette Etiket Fiyatı Tartışması Fiziksel Saldırıya Dönüştü

06 Eylül 2025 04:19
Şok Markette Etiket Fiyatı Tartışması Fiziksel Saldırıya Dönüştü
Hilmi sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2024 18:43

Şok Marketler Kategorileri