Skechers Ayakkabı Ve Fatura Sorunlarıyla Mücadelem

Skechers Ayakkabı Ve Fatura Sorunlarıyla Mücadelem
18 Kasım 2024 11:57

15.06.2024 tarihinde Hilltown AVM Skechers mağazasından almış olduğum ayakkabının sağ yan tarafında açılma olmuştur. İncelemeye gönderdiğimde yaklaşık 1 hafta içerisinde 'Ürününüzde üretim kaynaklı bir kusur bulunamamıştır' diye tarafıma SMS gelmiştir. Tekrar incelemeye gönderilmesi için talep oluşturdum fakat yine aynı SMS geldi. Ayrıca Haziran ayında aldığım ayakkabının faturası benim adıma değil başka bir müşterinin adına düzenlenmiştir. İlk inceleme için mağazaya gittiğimde 'Sizin adınıza bir kayıt yok' denmiştir. Karttan çekim yaptırdığıma dair elimde bir belge var ayrıca Hilltown Skechers mağazası diye yazıyor. Mağaza yetkilisi bana yardımcı olamadan gönderdi. Mağazadan AVM'den çıktığımda peşine aradılar beni, 'Kusura bakmayın, fatura başkası adına düzenlenmiştir. Bizim hatamızdır, gelin size yardımcı olalım.' dediler. Kısacası Skechers pişmanlıktır. 2 yıl garanti veriliyor ancak o garanti süresi sadece müşteri mağduriyeti, başka bir şey değil. Bir ayakkabı 5 ayda ne kadar yıpranabilir ki? Resmen yırtılmış. O kadar ara veriliyor ama ürünün arkasında duran hiç kimse yok. Hakkımı arayacağım. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumu yapacağım. Bilginiz olsun.

18 Kasım 2024 12:09 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili araştırmalarımızı başlattık, gün içinde sizinle iletişime geçeceğiz. Skechers Müşteri İletişim Merkezi

Zuhal
18 Kasım 2024 21:08

Acaba hangi gün içerisinde geri dönüş yapacaksınız?

Ergün sonuçtan hiç memnun değil

Ergün
18 Kasım 2024 12:06
Skechers Ayakkabının 2 Ayda Yıpranması Şaşkınlık Yarattı
Resul sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2024 10:16
Skechers Kusurlu Oluğu Halde Değişim Yapmıyor
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Tuğçe
31 Aralık 2024 11:51
Gül sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 18:13
Skechers Ayakkabının 1,5ay İçinde Yırtılması Ve Olumsuz Yanıt Alma
Skechers Ayakkabının 1,5ay İçinde Yırtılması Ve Olumsuz Yanıt Alma
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2024 16:48
Skechers Kategorileri