Skechers Ayakkabı Şikayet Var

21 Temmuz 2024 19:35

Merhabalar, bundan 3 ay önce Skechers ayakkabı aldım Gaziosmanpaşa Huzur mağazasından. Aldıktan bir ay sonra iki ayakkabının da tabanı yan basmaya ve deforme olmaya başladı. Bir süre sonra her iki taraftan yırtılmaya başladı. Haftada iki kere giydiğim ayakkabı koku yapmaya başladı. Sökülme değil, bildiğiniz çürümüş gibi yırtıldı. Darbe vs. bir şey olmadan, ayakkabıda yarım numara büyük olmasına rağmen ayağımı sıkma durumu da yoktu. Makine ile de yıkanmadı ve aldığım yere götürdüm. İncelemeden gelen cevap, makinede yıkamışım ve kullanıcı hatasıymış. Böyle bir şey olmamasına rağmen bunu diyorlar. Daha önce aynı marka iki ayakkabımda da aynısını yaptılar. Bu bardağı taşıran damla oldu. Hem maddi hem manevi yönden hukuka başvuruda bulunacağım. Sadece ben değil, çevremde kullanan herkes aynı sorunla karşılaşıyor.

22 Temmuz 2024 09:06 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili araştırmalarımızı başlattık, gün içinde sizinle iletişime geçeceğiz. Skechers Müşteri İletişim Merkezi

22 Temmuz 2024 16:55

Tekrardan olumsuz olduğu ile ilgili bilgi geldi bu durumu mahkeme yolu ile devam ettireceğime emin olabilirsiniz

Emre sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2023 13:32

06 Haziran 2024 13:48

Emrecan
13 Haziran 2024 22:21

15 Mart 2024 14:04
Skechers Kalitesiz Ve Ayıplı Mal
Merve sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2023 14:35
Skechers Ayakkabı Kalitesi Kötü Memnuniyet Zaten Sıfır